Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 16:30

22.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Držovice si s chutí zastřílely


0

Několik samostatných úniků nabídli hosté Držovicím a ti nemilosrdně trestaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v úvodu se podařilo domácím rychle vstřelit dvě branky, které je uklidnili a vedli 2:0. Následně se z dálky z přímého kopu prosadil hostující Patrik Hochman 2:1. Do poločasu měli oba týmy ještě šance, ale další branku nepřidal ani jeden z týmů a poločas skončil 2:1.

V druhém poločase opět povedený úvod domácích, kteří využili chybí v obraně Určič a v soubojí tvaří tvář brankáři se prosadili a postupně navýšili skóre na 6:1. Nejvíce se na tomto podílel střelec čtyř branek Liška. Za domácí dostal ještě červenou kartu Koutný. Oba týmy měli ve druhém poločase šance. Za hosty selhal ve velké šanci Radek Mlčoch a také David Mudrý chvíli před koncem. Celkově si však domácí své vítězství pohlídali a zvítězili 6:1. (Střelci branek nebyli zjištěny v pořadí, proto nejsou uvedení v reportu).



Ohlasy k zápasu


Sokol Držovice
Michal Vymazal (hráč Držovic): Nastoupili jsme na ně dobře, měli jsme velký tlak, dali jsme rychlé dvě branky. Inkasovaná branka nás trochu přibrzdila. V druhém poločase jsme rychle přidali dvě branky, které nás uklidnili a následně jsme hráli v klidu a hráli jsme na balónu a dělali jsme si co jsme chtěli.

TJ Sokol Určice B
David Mudrý (trenér Určic "B"): Dnes jseme dali volno dorostencům, protože jsou přetěžování. Navíc jsem si chtěl vyzkoušet kluky, co nedostali moc prostoru. My jsme si dnes dali čtyři branky skoro sami, kdy šli čtyřikrát sami na brankáře. Nějaké šance jsme si vypracovali, ale dnes jsme si to prohráli obrannou činností. Dnes se mi líbil Patrik Hochman, který se rozehrává po zranění a hodně nám vypomáhá a ještě Martin Hýbl.



Sestavy


Sokol Držovice
T. Jetel [-] (66. P. Budaj [-] ) - T. Hošek [-] , V. Šťastný [-] , M. Valenta [-] , M. Vymazal [-] (65. P. Krčmář [-] ) - J. Dokoupil [-] , D. Šatný [-] , L. Havlena [-] , V. Hradečný [-] (60. M. Koutný [-] ) - P. Zahradníček [-] , M. Liška [-]

TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - .. Kadlec [-] , E. Dreksler [-] , J. Frehar [-] , R. Maňák [-] - R. Mlčoch [-] , P. Hochman [-] , P. Mlčoch [-] , M. Hýbl [-] - J. Kouřil [-] (70. D. Mudrý [-] ) , T. Ježek [-]

ČK: 75. M. Koutný .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.