3:4
(3:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

22.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalka otočila výsledek a veze 3 body ze Zdětína


Branky


13. L. Keluc , 19. L. Zdráhal , 41. L. Holinka - 23. M. Vogl , 33. O. Mlčoch , 63. D. Novák , 75. M. Vogl
0

Další gólová přestřelka v zápase Skalky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned úvodní minuty přinesli šance na obou stranách za domácí ránu Řehulky vyrazil Glouzar na tyč, na druhé straně se neprosadil několikrát Labounek. Následně domácí po zaváhání brankáře se dostali do vedení 1:0, kdy se z trestného kopu prosadil Keluc. O chvíli později Glouzar vyrazil ránu na rohový kop, z kterého se prosadil hlavičkou Zdráhal 2:0. Postupně Skalka na hřišti začala přebírat otěže zápasu a vytvořila si několik gólovek. Největší měl Karásek, ale jeho rána se odrazila od tyče do břevna a do druhé tyče. Následně selhal opět Labounek a Novák. Z přímého kopu ještě trefil břevno Mráček. Hosté se přece jen dočkali, kdy po rohovém kopu doklepl míč do brány Vogl 2:1. Chvíli na to na útočném výletě Ondřej Mlčoch přeloboval brankáře a bylo to 2:2. Domácí se ale dostali opět do vedení, kdy krásnou brankou z hranice vápna skóroval Holinka 3:2. Skalka měla ještě další šance, které branku bohužel nepřinesli, a tak domácí vedli po poločase 3:2. 

V druhém poločase se převážně hrálo na obranné půlce domácích, kdy si hosté tvořili další šance, ale bohužel bez úspěchu. Až po centru Prokopa se prosadil hlavičkou Novák 3:3. O několik minut později v souboji s domácím brankářem se ocitl Novák a došlo k faulu od brankáře a rozhodčí nařídil penaltu, kterou s přehledem proměnil Vogl 3:4. Domácí se ani po této brance už do žádné výraznější šance nedostali, naopak mohli inkasovat, ale Prokop trefil pouze břevno a z dorážky Vogl těsně minul. Skalce se podařilo otočit skóre a zvítězit 3:4 ve Zdětíně.



Ohlasy k zápasu


Sokol Zdětín
Jaroslav Navrátil (hrající trenér Zdětína): Skalka byla dobrá, její hráči to mají v noze a jsou rychlí, ale my jsme vedli 2:0 a neměli jsme to pustit, navíc když to tolik potřebujem. Poločas 3:2. V druhém nás hosté tlačili pomohlo jim trochu, že hráli s větrem, balóny se nám vracely. Škoda té penalty, mělo to skončit spíše 3:3. Dnes jsme vyčerpali další variantu, jak blbě prohrát. Dneska nikdo nevynikal, bylo to většinou střídavě oblačno.

FK Skalka 2011
Stanislav Prečan (trenér FK Skalka 2011): Po většinu utkání jsme soupeře přehrávali a zaslouženě jsme vyhráli. Nebýt našich chyb a neproměňování šancí mohl být výsledek ještě příznivější. Nejlepším hráčem byl David Novák.



Sestavy


Sokol Zdětín
S. Matela [-] - J. Navrátil [-] , L. Zdráhal [-] , Š. Lenďák [-] (80. M. Sokol [-] ) , T. Kučera I. [-] - J. Navrátil [-] , L. Keluc [-] , M. Kalvach [-] , L. Holinka [-] - T. Apalovič [-] , M. Řehulka [-] (25. M. Hlavinka [-] )

FK Skalka 2011
A. Glouzar [-] - P. Slamenec [-] , O. Mlčoch [-] , L. Mráček [-] , R. Pinkava [-] - J. Karásek [-] , M. Glouzar [-] , M. Vogl [-] , R. Prokop [-] - R. Labounek [-] (60. O. Spisar [-] ) , D. Novák [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.