Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

22.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánov deklasoval Olšany


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned po půl minutě se domácí dostali do vedení, kdy se prosadil Žondra 1:0. Tato branka domácí uklidnila a mohli hrát relativně v klidu, připravili si několik dalších šancí, ale branka přišla až později, kdy se prosadil Němec a o chvíli později Klimeš a výsledek byl rázem 3:0. Hosté si vypracovali také nějaké šance, ale brankář Suchý předvedl několik dobrých zákroků a svůj tým podržel. Poločas zvládli lépe domácí a zaslouženě vedli 3:0.

V druhém poločase hosté opět přidávali branky. Nejprve se prosadil Matuška. Následně Klimeš a opět Němec a skóre bylo rázem 6:0. Mezi dvojgólové střelce se zařadil ještě Matuška, který upravil skóre na konečných 7:0. Domácí měli ještě i další šance, které brankou neskončili. Na druhé straně předvedl krásný zákrok proti střele hostů Suchý a zabránil jasné brance. Domácí se drží na třetí příčce za vítězství 7:0.



Ohlasy k zápasu


Horní Štěpánov
Patrik Müller (trenér Horního Štěpánova): Do zápasu jsme vstoupili, že bychom chtěli potvrdit vítězství z minulého kola. Uzdravili se nám dva hráči základní sestavy. V první minutě jsme vstřelili branku, která nás uklidnila. Přesto byli chvíle, kdy nás soupeř přehrával. Do poločasu jsme přidali ještě dvě branky. V druhém poločase jsme přidali další branku. Přes vysoké vítězství bych chtěl pochválit naši obranu v čele s brankářem Suchým, který chytil několik gólovek. V druhém poločase jsme mohli dovolit vystřídat a vyzkoušet si hráče na různých postech. Pochválit bych chtěl střídajícího Červinku. Dnes jsem věřil ve vítězství, ale nepočítal jsem s takovým to výsledkem.

Sokol Olšany
Milan Nekuda (trenér Olšan): Katastrofální výkon od první minuty. Někteří hráči se nad sebou musí zamyslet, takhle se nepřistupuje k utkání.



Sestavy


Horní Štěpánov
L. Suchý [-] - P. Liška [-] , P. Navrátil [-] , O. Ščudla [-] , M. Sigl [-] - J. Matuška [-] , M. Pukl [-] (60. P. Liška [-] ) , R. Deutsch [-] , R. Žondra [-] (67. F. Hartl [-] ) - L. Němec [-] , L. Klimeš [-] (63. M. Červinka [-] )

Sokol Olšany
J. Němec [-] - P. Vysoudil [-] , J. Procházka [-] , M. Miška [-] (46. J. Mazal [-] ) , L. Rokyta [-] - J. Antoníček [-] , J. Škoda [-] , P. Outrata [-] , P. Řezníček [-] - A. Pospíšil [-] , J. Hošák [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.