0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

19.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brodek veze body z Kralic


Branky


0

Soupeři v tabulce kolem Kralic v tomto kole zabrali a na řadě byly Kralice, bohužel těm se nepodařilo bodovat a Brodek po vítězství poskočil v tabulce nahoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání se odehrálo na krásném pažitu, který umožňoval předvést kombinační hru. Více ze hry měl hostující Brodek. Branky se dočkal, ale až v 35. minutě, kdy se po krásné akci z úhlu prosadil Hangurbadžo 0:1. Ve 41. po narážečce Gábora se Šimečkem se první jmenovaný z vápna krásně zakončil 0:2 Za zmínku z Kralických šancí stojí pouze přímý kop Losmana, který bohužel branku nepřinesl. Hosté vyhráli úvodní poločas zaslouženě 0:2.

V druhém poločase skvělý Hangurbadžo mohl přidat další branku, ale ve velké šanci neuspěl a o chvíli později spálil ještě jednu šanci. Hosté měli i několik závaru po rohových kopech, ale další branku to nepřineslo. V 80. minutě měl na vápně velkou šanci Alexy, ale hostující brankář dobře zmenšil střelecký úhel. Hosté tedy odjíždí spokojeni domů po vítězství 0:2.



Ohlasy k zápasu


FC Kralice na Hané B
Vladimír Horák (hrající trenér Kralic "B"): Chtěli jsme hrát ze zajištěné obrany na brejky, což se nám ze začátku dařilo, ale rozhodly dvě individuální chyby. Druhý poločas byl z naší strany trošku lepší, ale soupeř už hrál hru, kdy nás nechal hrát, ale k ničemu nás nepustil. Nejlepším hráčem byl Miller, který v bráně odvádí nadstandartdní výkony a Lukáš Petržela, který svým nasazením a svou chutí šel příkladem, kdyby takto hrál každý hráč, tak jsme úplně někde jinde.

Sokol Brodek u PV
David Mezuliánek (trenér Brodku u PV):: Dneska jsme zahráli výborně. Byli jsme celý zápas lepší, domácí nás nedonutili k chybám. Hráli jsme dobře po zemi a dobře jsme kombinovali i druhý poločas jsme měli míč víceméně na kopačkách. Dali jsme dvě krásné branky. Nejlepším hráčem byl Igor Hangurbadžo, který hrál na hranici svých možností, byl prostě fantastický, takhle jsem ho ještě neviděl hrát. Potěšil mě také stoper Hudeček.



Sestavy


FC Kralice na Hané B
R. Miler [-] - T. Procházka [-] , L. Dvořák [-] , D. Losman [-] , P. Pospíšil [-] (46. F. Řezáč [-] ) - O. Novotný [-] , L. Petržela [-] , M. Novák [-] , L. Troneček [-] - R. Soušek [-] (46. D. Němčík [-] ) , Z. Hrubý [-] (46. R. Alexy [-] )

Sokol Brodek u PV
M. Fürst [-] - J. Matoušek [-] , R. Hudeček [-] , M. Krejčí [-] , L. Frys [-] - M. Kaplánek [-] , L. Zatloukal [-] (90. P. Slouka [-] ) , P. Soldán [-] - I. Hangurbadžo [-] (80. J. Typner [-] ) , R. Šimeček [-] , P. Gábor [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.