2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

19.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smržice doma opět zabraly


Branky


65. D. Bajer , 80. D. Bajer
0

Hosté dohrávali v devíti hráčich, což výrazně ovlivnilo vývoj na hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání patřil Zdětínu, který na pěkném trávníku více kombinoval, ale Smržice pozorně bránili. V 35. minutě dostal Tomáš Kučera II. červenou kartu po úderu do soupeře. Po tomto vyloučení se hra srovnala. První poločas žádnou branku nepřinesl, a tak skončil poločas 0:0.

První branku ovlivnilo sporné vhazování, kterého využily Smržice a střelecky se prosadil po přečíslení Bajer 1:0. Po inkasované brance se řítil sám na brankáře Langr, ale před zakončením mu došly síly a pouze slabě vystřelil. V 70. minutě brankář Volf zasáhl míč rukou mimo vápno, a navíc nadával soupeři a dostal druhou červenou kartu na straně Zdětína. V 80. minutě chyboval hráč, který šel do branky místo vyloučeného brankáře Volfa. Jeho zaváhání, kdy neudržel míč potrestal střelou do prázdné branky Bajer 2:0. Domácí si toto vedení bez problémů pohlídali a připisují si důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Smržice
Miroslav Martiňák (trenér Smržic): Zdětín nás držel pod mírným tlakem. Potom přišlo vyloučení. Ze svého hlediska bych takového hráče nikdy nepostavil, to co předvedl. Shodli jsme se na tom i s chlapy ze Zdětína. Druhá červená byla také oprávněně, možná, kdyby nekecal tak by byla žlutá karta. Dnes musím pochválit především dorostence za druhý poločas za bojovnost. Nejlepšími hráči jsou Bajer, Kalandřík, Hubáček.

Sokol Zdětín
Jaroslav Navrátil (hrající trenér Zdětína): Zápas výrazně ovlivnily dvě červené karty na naší straně. Obě karty byly oprávněné. Do vyloučení jsme měli více ze hry. Postupně se hra srovnala. Následně zaúřadoval rozhodčí Peřina, který obrátil aut, po kterém jsme inkasovali. Druhou branku jsme dostali po chybě našeho hráče, který musel po červené kartě Volfa do brány. Nejlepším hráčem našeho týmu byl Jiří Navrátil.



Sestavy


TJ Smržice
F. Martinek [-] - T. Studený [-] , J. Vychodil [-] , V. Hubáček [-] , T. Doseděl [-] - J. Vaca [-] , L. Klus [-] , J. Kalandřík [-] , M. Bontempo [-] (46. P. Gottvald [-] ) - D. Bajer [-] , J. Kalandřík [-]

Sokol Zdětín
L. Volf [-] - J. Navrátil [-] , L. Zdráhal [-] , Š. Lenďák [-] (40. M. Sokol [-] ) , T. Kučera I. [-] - J. Navrátil [-] , M. Hlavinka [-] (46. D. Langr [-] ) , M. Kalvach [-] , R. Nováček [-] - M. Řehulka [-] , T. Kučera II. [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.