4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 16:00

18.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalka napravila debakl z minulého kola


Branky


23. O. Spisar , 52. R. Pinkava , 65. D. Novák , 84. M. Šubrt - 38. M. Miška
0

Silný vítr ovlivnil celé utkání. V jeho závěru oba týmy neproměnily po jednom pokutovém kopu. Přesto si Skalka v poklidu dokráčela za vítězstvím 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodním poločase hráli s větrem hráči Olšan. Hosté prvních deset minut vyloženě čekali, co Skalka předvede, místo toho, aby využili výhody silného větru. Skalka se snažila hrát pozemi, jenomže v některých okamžicích to bylo velmi nepřesné, ale samozřejmě se také vyskytly nadějné momenty, po jednom z nich Novák udělal kličku brankáři a centroval na M. Glouzara, který při vidině odkryté brany se ukvapil a vysoko přestřelil. Hosté zahrozili po standartní situaci, kdy Hošák trefil břevno. Ve 23. minutě po krásné kolmici M. Glouzara uspěl v samostném úniku Spisar a střelou pozemi k tyči dostal domácí do vedení 1:0. Následně měla Skalka po chybě obrany přečíslení, které ale Vogl nevyužil a vyslal pouze slabou střelu. Na druhé straně hosté, kteří nejvíce hrozili po standardních situacích a rohových kopech vyrovnali v 38. minutě po centru a následné hlavičce. Úvodní poločas skončil remízou 1:1.

 

Druhý poločas hrála s větrem naopak Skalka a hned v 53. minutě se po kombinaci dostal k míči Pinkava a krásnou střelou pozemi k tyči dostal domácí opět do vedení 2:1. Nákopy hostů byly v druhém poločase stíženy silným větrem a tak hrozili v podstatě jenom po standardních situacích. Skalka byla celkově lepším týmem a po několika naznacích se po centru Vogla se skvěle do hlavičky položil Novák a bylo to 3:1. Skalka si držela své vedení a po sražení se Vogla, obránce a brankáře, vypadl míč právě brankáři a Šubrt pohodlně zavěsil 4:1. V 88. minutě ještě po zbytečném faulu A. Glouzara na Poláška kopali hosté penaltu. Soldán ale trestuhodně trefil pouze břevno. V 90. minutě ještě kopala penaltu i Skalka po faulu na Mráčka, kterou ale Novák neproměnil a nechal vyniknout hostujícího brankáře Němce. Utkání tedy skončilo 4:1 a Skalka se mohla radovat z vítězství po minulém debaklu.



Ohlasy k zápasu


FK Skalka 2011
Roman Pinkava (asistent trenéra FK Skalka 2011): Průběh utkání ovlivnil silný vítr. První poločas jsme hráli proti větru. Hra byla v prvním poločase vyrovnaná. Soupeře jsme většinou nepouštěli do nějakých šancích, bohužel jsem, ale zbytečně faulovali, z toho pramenily standardky, a po jedné jsme inkasovali. Ve druhém poločase jsme hráli s větrem a projevilo se, že jsme lepší. Na začátku poločasu jsme se dostali do vedení a následně jsme měli hru pod kontrolou. Hosté většinou hrozili dlouhými míči, které jsme pohlídali. Následně jsme přidali ještě dvě branky a zápas rozhodli. Mohlo to skončit vyšším rozdílem, ale i tento výsledek je dobrý. Nejlepším hráčem utkání byl zvolen Roman Pinkava (zvolen trenérem Stanislavem Prečanem).

Sokol Olšany
Milan Nekuda (trenér Olšan): První poločas jseme odehráli vcelku slušně, oproti minulým zápasům. Nevyvarovali jsme se hrubé chyby a inkasovali jsme, naštěstí se nám podařilo do poločasu vyrovnat. V druhém poločase jsme také udělali chybu, inkasovali jsme, a pak už nemělo mužstvo na to, aby to zvrátilo. Soupeř vyhrál zaslouženě. Nejlepší hráčem bych nezvolil nikoho, protože fotbal je kolektivní hra a z týmu nikdo nevyčníval.



Sestavy


FK Skalka 2011
A. Glouzar [-] - P. Chytil [-] , O. Mlčoch [-] , L. Mráček [-] , R. Pinkava [-] - P. Slamenec [-] (85. M. Jura [-] ) , P. Mlčoch [-] , M. Vogl [-] , M. Glouzar [-] - O. Spisar [-] (70. M. Šubrt [-] ) , D. Novák [-]

Sokol Olšany
J. Němec [-] - M. Miška [-] , P. Vysoudil [-] (46. M. Rokyta [-] ) , J. Antoníček [-] , L. Rokyta [-] - M. Navrátil [-] (62. T. Poláček [-] ) , P. Outrata [-] , F. Soldán [-] , J. Škoda [-] (85. P. Řezníček [-] ) - A. Pospíšil [-] , J. Hošák [-]

ŽK: 77. R. Pinkava , 80. P. Chytil - 83. J. Škoda .
Místo: Klenovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.