2:1
(1:0)
67. L. Tyl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

18.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přemky poprvé na jaře padly


Branky


0

Přemyslovice doplatily na spálené šance, a tak se mohli radovat domácí hráči Brodku u Prostějova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání ovlivnil těžký terén a silný vítr. Hned ve 3. minutě neuspěl v solóvém úniku Merdita, následně po něm selhal i kapitán Přemyslovic L. Tyl. Ve 23. minutě ve velké přiležitosti selhal ještě Cita. Po neproměněných šancích Přemyslovic platilo pravidlo "Nedáš dostaneš", kdy domácí potrestali hosty za neproměněné šance ve 30. minutě, po krásné střele k levé tyči prosadil Soldán. Následně domácí Brodek spálil ještě jednu velkou šanci. První poločas vyhráli domací 1:0.

Druhý poločas pokračoval ve stejném tempu, kdy hosté převážně hrozili po rychlých brejkových situacích. Po jedné ze šancí Ráček trefil břevno, následně po něm selhal L. Tyl. V 67. minutě se přece jenom Přemyslovice dočkaly, kdy po přihrávce Pírka se prosadil L. Tyl 1:1. V 82. minutě dostal znovu do vedení Brodek Zatloukal. Jeho branka se později ukázala jako vítězna, protože nikdo jiný už se nedokázal do konce zápasu prosadit, a tak si domácí připisují důležité 3 body za vítězství 2:1.



Ohlasy k zápasu


Sokol Brodek u PV
David Mezuliánek (trenér Brodku u Pv): Dneska vyloženě výhra se štěstím. Dneska se nedalo mluvit o fotbale, byl špatný terén. Druhý poločas byla vyloženě holomajzna. Nedalo se vyloženě o fotbale mluvit. Hosté měli nějaké brejky a mohli rozhodnout. My jsme moc šancí neměli a nebyl jsem s dnešním fotbalem vůbec spokojen. Dneska vám neřeknu žádného nejlepšího hráče. Dneska vyloženě výhra se štěstím, ale i takové zápasy jsou.

Sokol Přemyslovice
Jaroslav Liška (trenér Přemyslovic):: Utkání se mi těžko hodnotí, protože jsme měli šest stoprocentních šancí, které jsme, ale nevyužili. Já si myslím, že kdybychom proměnili v prvním poločase šance, tak by zápas byl pro nás rozhodnutý. Dnešní zápas udělali naše neproměněné šance, ale nuže fotbal je takový. Druhý poločas jsme popřeházeli rozestavení, nejprve jsme hráli na tři útočníky a ke konci pouze na tři obránce. Dnes jsme chtěli vydolovat bod, ale bohužel se to nepovedlo. Myslím si, že kdyby byla remíza, bylo by to spravedlivější. Přestože jsme dnes pohořeli na proměňování šancí, musím tým pochválit za bojovnost, nasazení a odvážný fotbal. Některé naše akce byly pohledné. Brodek byl velice dobrý dopředu, ale dozadu jim to skřípalo. Nejlepšími hráči byli Radek Cita, Josef Merdita a Radek Kučera.



Sestavy


Sokol Brodek u PV
M. Fürst [-] - L. Frys [-] , M. Krejčí [-] (70. J. Matoušek [-] ) , P. Gamberský [-] , R. Hudeček [-] - M. Kaplánek [-] (89. .. Jelínek [-] ) , P. Soldán [-] , P. Gábor [-] , I. Hangurbadžo [-] - L. Zatloukal [-] , R. Šimeček [-]

Sokol Přemyslovice
B. Podešva [-] (84. J. Merdita [-] ) - R. Kučera [-] (82. D. Možný [-] ) , J. Sláma [-] , M. Tyl [-] , A. Studený [-] (75. J. Špaček [-] ) - R. Cita [-] , J. Konečný [-] (70. M. Havelka [-] ) , L. Tyl [-] , D. Pírek [-] - J. Ráček [-] (65. R. Grulich [-] ) , J. Merdita [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.