1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:00

17.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brodek i přes závěrečný tlak Čechovic "B" získal 3 body


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domací vstoupili do zápasu aktivně a hostující Brodek u Prostějova zatlačili. Domací byli častěji u míče. Hra se ale postupně vyrovnala a hosté udeřili, když se ve 30. minutě po krásné akci prosadil Fialka – 0:1. Po chybě ve středu hřiště těsně před koncem poločasu se po přihrávce Fryse prosadil Chmelík 1:1. První poločas byl plný osobních soubojů a celkově se jednalo o velmi tvrdé utkání. Úvodní poločas tedy skončil 1:1. 

Druhý poločas začal a zhruba v 55. minutě po brejkové situaci se prosadil střelou na přední tyč Brodecký Šimeček 1:2. Domácí pak zatlačili na Brodek, který s vypětím všech sil bránil své vedení. Domací si postupně vypracovali několik brankových příležitostí, především těsně před koncem utkání. Hostující hráče ale podržel několika skvělými zákroky brankář Fürst, který výrazně přispěl k vítězství 1:2 na půdě Čechovického "béčka".



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čechovice B
Pavel Gréza (trenér Čechovice "B"): "Hrál se vyrovnaný první poločas, bylo to nahoru dolů. Brodek hrál se zabezpečené obrany na brejky. Z ojedinělé šance dali na 2:1 a my jsme následně spálili pět vyložených šancí, kdy je skvěle podržel brankář, který chytil i nemožné. Dnes jsme tedy doplatili na neproměňování šancí. Utkání by více slušela remíza. Dnes nikdo nevyčníval, maximálně tři střídající dorostenci předvedli lepší výkon než ostatní hráči."

Sokol Brodek u PV
David Mezuliánek (trenér Brodku u PV): "Dneska kluci odmakali zápas a vybojovali vítězství. Do utkání lépe vstoupili domácí, my jsme se ale po krásné akci dostali do vedení, ale neudrželi jsme ho do konce poločasu. Ve druhém poločase jsme přidali branku a hlavně na konci jsme se strachovali o vítězství. Pochvalu dnes zaslouží všichni, ale vyzdvihnout bych chtěl především brankáře Marka Fürsta."



Sestavy


TJ Sokol Čechovice B
D. Klimeš [-] - M. Pospíšil [-] , J. Vlach [-] , M. Začal [-] , F. Čech [-] - T. Bilík [-] , P. Hodulák [-] , O. Frys [-] (60. A. Pospíšil [-] ) , B. Chmelík [-] (70. P. Foret [-] ) - J. Klváček [-] , M. Klimeš [-] (60. J. Jančík [-] )

Sokol Brodek u PV
M. Fürst [-] - R. Piňos [-] (80. P. Zbořil [-] ) , L. Frys [-] , P. Gamberský [-] , R. Hudeček [-] - L. Zatloukal [-] , P. Soldán [-] , I. Hangurbadžo [-] (58. M. Kaplánek [-] ) , P. Fialka [-] - P. Gábor [-] , R. Šimeček [-]

Místo: Čechovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.