1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 16:00

17.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jarní vítězná série Přemyslovic pokračuje


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání vyšel lépe hostujícímu Hornímu Štěpánovu. Postupně se však hra vyrovnávala a domácí po čtyřech standartních situacích měli čtyři golové šance. Hostující brankář, ale podržel svůj tým. Ke slovu se také dostali hosté, kteří měli několik dobrých střeleckých pokusů, které ale také brankou neskončily. Celkově se jednalo o taktickou bitvu, kde ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu. Horní Štěpánov se pokoušel více tvořit, ale obrana Přemyslovic fungovala bezchybně. První poločas bohužel žádnou branku nepřinesl a skončil 0:0.

Ve druhém poločase se hrálo v podobném tempu. Domací si ještě pečlivěji zaměřili na obranu. Oba týmy si ještě nějaké šance připravily, ale ani jedna střela v síti neskončila. Největší šanci měli domací, kdy trefili břevno. Po devadesáti minutách utkání nakonec skončilo 0:0. Přestože žádná branka nepadla, jednalo se o velmi kvalitní utkání z obou stran.

O osudu utkání musely rozhodnout pokutové kopy. Penalty začínali kopat hráči Přemyslovic. Jako první uspěl Grulich 1:0. Naopak Libor Němec nechal vyniknout Kamila Konečného. Druhou sérii zahájil Lukáš Tyl, který se také nemýlil – 2:0. Libor Klimeš proměnil a ještě uchoval naději pro svůj tým – 2:1. Třetí pokutový kop Přemyslovic a zároveň rozhodující proměnil Pírek – 3:1. Domací tedy zvítězili po pokutových kopech 3:1 a připisují si další 2 důležité body. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Přemyslovice
Jaroslav Liška (trenér Přemyslovic): "Jednalo se o kvalitní utkání. Naší snahou byla zabezpečená obrana a hrozit z brejkových situací. Bod byl podle mě pro oba týmy spravedlivý. Jednalo se především o taktický boj. V úvodu utkání jsme nechali hostům více prostoru a musel jsem začít křičet. Celkově jsem však s výkonem velmi spokojen, protože Horní Štěpánov je velmi kvalitní tým. Nejlepšími hráči byli brankář Kamil Konečný, Sláma a opět Lukáš Tyl, který je tahounem mužstva a dokáže strhnout zbytek týmu."

Horní Štěpánov
Ondřej Ščudla (hráč Horního Štěpánova): "V prvním poločase jsme byli lepší, ale postupně se to srovnávalo. K bráně jsme se dostávali často, ale bohužel jsme nestříleli. Na obou stranách byly největší šance po standardních situacích. V druhém poločase byly lepší Přemyslovice, a nakonec můžeme být rádi za bod. Vybrat nejlepšího hráče dnes bylo těžké."



Sestavy


Sokol Přemyslovice
K. Konečný [-] - R. Kučera [-] , M. Tyl [-] , J. Sláma [-] , A. Studený [-] - D. Pírek [-] , L. Tyl [-] , J. Konečný [-] , M. Mucha [-] - M. Havelka [-] (58. O. Barna [-] ) , J. Ráček [-] (58. R. Grulich [-] )

Horní Štěpánov
L. Suchý [-] - P. Liška [-] , L. Klimeš [-] , O. Ščudla [-] , P. Pukl [-] - J. Matuška [-] , L. Němec [-] , R. Deutsch [-] , !. ! [-] - R. Žondra [-] , F. Hartl [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.