Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:00

17.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Nezamyslicích se překvapení nekonalo


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezamyslice hned od úvodu utkání ukazovaly, že dnešní tempo budou diktovat domací. Tlak domacích postupně sílil a v 15. minutě po brance Dostálika vedli domácí 1:0. V prvním poločase krásnou utaženou ránou z dálky zvýšil Pavel Horák na 2:0.  Hosté se také dostali do dobré šance a samostatný únik vychytal brankář Buriánek. Další šance domací ani hosté do poločasu neproměnili, a tak poločas skončil 2:0.

Ve druhém poločase pokračoval nastolený trend zápasu. Nezamyslice byly tým, který diktoval tempom ovšem hosté z Držovic se dostávali do šancí, jenomže jejich snaha ztroskotala na finální fázi. Postupně se za domácí trefili ještě Lakomý 3:0, následně zvýšil po krásném lobu z velkého vápna Pavel Horák 4:0. Pátou brankou přidal do hostující sítě střídající Špička. Za hosty zaznamenal aspoň čestný úspěch v 87. minutě Liška 5:1. Domací tedy zvládli zápas s Držovicemi poměrem 5:1.



Ohlasy k zápasu


Haná Nezamyslice
Tomáš Mariánek (hráč Nezamyslic): "Věděli jsme, že soupeř patří mezi slabší, tak jsme se snažili na ně vletět. V 15. minutě jsme se dostali do vedení. Následně jsme přidali do poločasu druhou branku. Celou dobu jsme kontrolovali hru. Soupeř měl nějaké náznaky, ale nedohráli to dokonce. Dnešní výkon byl horší, ale výhra zaslouženě. Nejlepším hráčem našeho týmu byl Pavel Horák, který vstřelil dvě branky."

Sokol Držovice
Marek Valenta (hráč Držovic): "Soupeř byl lepší ke konci jsme se soupeři aspoň trochu vyrovnávali. Soupeř měl ale jinak navrch a vyhrál zaslouženě. Nám se bohužel nedaří. Nejlepším hráčem našeho týmu byl Tomáš Hošek."



Sestavy


Haná Nezamyslice
T. Buriánek [-] (65. V. Soldát [-] ) - J. Dostálík [-] (80. M. Frgál [-] ) , M. Lakomý [-] , L. Král [-] , D. Hájek [-] - L. Moler [-] (70. Z. Špička [-] ) , P. Horák [-] , T. Mariánek [-] , M. Musil [-] - M. Lakomý [-] , Z. Moravec [-] (15. D. Matoušek [-] )

Sokol Držovice
P. Budaj [-] - T. Hošek [-] , V. Šťastný [-] , P. Krčmář [-] , M. Valenta [-] (60. K. Žáček [-] ) - D. Šatný [-] , P. Krčmář [-] , M. Koutný [-] , L. Fiferna [-] - P. Zahradníček [-] , M. Liška [-]

Místo: Nezamyslice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.