Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:00

17.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrahovice přejely Skalku


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání se odehrálo za krásného slunného počasí. Kdo z díváků přišel později, přišel o hodně. Hned ve 2. minutě po rohovém kopu nebyl důrazný brankář A. Glouzar a podařilo se mu pouze míč lehce vyrazit, následně míč do sítě uklidil Procházka – 1:0. V 6. minutě po střele Dvořáka, kterou měl opět chybující Glouzar chytit, se mohli domácí radovat – 2:0. Domácí působili fotbalovějším dojmem. Skalka však měla pasáže, kdy několikrát mohla zahrozit, přesto tempo hry většinou diktovali domácí. Po rychlé brejkové situaci a průniku Prokopa po lajně skóroval důrazný Karásek – 2:1. Bohužel po pár minutách a sporném zákroku na O. Mlčocha bez problémů zavěsil opět Dvořák. Do poločasu zvýšil ještě Jodl střelou z 20 metrů, i zde neměl čisté svědomí brankář A. Glouzar. Skalka ještě mohla do poločasu snížit, ale Novák neproměnil. Poločas tedy skončil 4:1 pro Vrahovice.

 

Do druhého poločasu udělaly oba týmy několik změn, především došlo k výměně brankářů na Skalecké straně. Na hřišti byli pánem opět převážně domací. Bohužel pro Skalku ve 49. minutě po standartní situaci se prosadil Kučera 5:1. Další branka přisla o deset minut později, kdy při hraniční přihrávce Studený udělal kličku Molčíkovi a bylo to 6:1.  Skalka následně po sólu M. Glouzara mohla snížit, ale tvaří tvář brankaři neuspěl.  Domací Studený v podobném případě také nevyzrál na Molčíka. V 85. minutě ještě dostal velmi přisnou červenou kartu Jiří Karásek. Domací tedy mohou slavit pohodlné vítězství 6:1.



Ohlasy k zápasu


Sokol Vrahovice
Pavel Zapletal (trenér Vrahovic): "Jsme rádi, že jsme zvládli toto utkání. Jednalo se o první jarní utkání, soupeř nám v úvodu utkání daroval branky, tím jsme se nakopli, a tím se celý zápas vyvíjel v náš prospěch, i když soupeř snížil na 2:1. Naštěstí jsme za chvíli zvýšili na 3:1 a celý zápas jsme kontrolovali. Celé mužstvo šlapalo na doraz, ale kdybych měl vybrat jednotlivce, tak Jana Dvořáka."

FK Skalka 2011
Stanislav Prečan (trenér FK Skalka 2011): "Soupeř zaslouženě vyhrál. Přehrával nás, co se týče rychlosti, pak co se týče tvrdosti, byl daleko lepší na míči, měl rychlejší přechod do útoku. My jsme se s tím nedokázali celý zápas vypořádat. Dnes nás nepodržel brankář. Do 5. minuty jsme prohrávali 2:0 a od toho se odvíjel celý zápas. Dneska si nezasloužil z našeho týmu absolutně nikdo pochválit, nebyl jediný hráč, který by vyčníval. Soupeři gratuluji k zaslouženému vítězství."



Sestavy


Sokol Vrahovice
D. Pokorný [-] - M. Kočar [-] , V. Marek [-] (46. J. Klíč [-] ) , M. Kratochvíl [-] , J. Doležal [-] - D. Jodl [-] (70. J. Němec [-] ) , D. Prucek [-] (46. J. Studený [-] ) , M. Zavodský [-] , M. Procházka [-] - M. Kučera [-] (85. J. Minx [-] ) , J. Dvořák [-]

FK Skalka 2011
A. Glouzar [-] (46. P. Molčík [-] ) - P. Chytil [-] , P. Mlčoch [-] , O. Mlčoch [-] , P. Slamenec [-] - O. Spisar [-] (46. R. Labounek [-] ) , M. Glouzar [-] , M. Vogl [-] , J. Karásek [-] - R. Prokop [-] (60. M. Janich [-] ) , D. Novák [-]

ŽK: 60. M. Zavodský - 31. O. Mlčoch , 85. J. Karásek . ČK: 85. J. Karásek .
Místo: Vrahovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.