2:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2015 15:30

16.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdětín neudžel vedení 2:0 a prohrál


Branky


65. L. Tyl , 70. M. Havelka , 77. L. Tyl
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas hráli z větrem domácí. Domácí Zdětín měl v úvodním poločase více ze hry. Domácím se podařilo trefit břevno a připravit další dobré šance, kdy se několikrát musel vyznamenat hostující brankář Podešva.  Po centru Jaroslava Navrátila se v poslední minutě úvodního poločasu prosadil Kalvach 1:0. Rozhodčí po této brance ukončil první poločas. 

Vedení domácích zvýšil Langr na 2:0. V 65. minutě po přímém kopu M. Tyl, který trefil spojnici domácí branky se nejlépe zorientoval jeho bratr Lukáš, který snížil na 2:1. V 70. minutě po individuální akci Lukáše Tyla doklepl míč do branky Havelka 2:2. Domácí se nestačili oklepat a za 7 minut po nacvičeném rohu po parádní střele Lukáše Tyla byl stav rázem 2:3. V poslední minutě mohl ještě vyrovnat Jaroslav Navrátil, ale jeho hlavičku k tyči hostující obránce vykopl na brankové čáře do břevna a následně pryč. Toto byla poslední šance zápasu následně bylo utkání ukončeno a hosté z Přemyslovic se mohli radovat ze zisku 3 bodů.



Ohlasy k zápasu


Sokol Zdětín
Jaroslav Navrátil (trenér Zdětína):: Kdybychom dali v prvním poločase více branek z naších pěti šancí, tak jsme dnešní utkání vyhráli. Po nepřesných výrocích ligového rozhodčího Peřiny jsme dostali dvě branky. Hosté měli tři střely na naší branku a prohráli jsme 3:2. Fotbal nemá logiku a ten kdo podá slabší výkon a má štěstí může vyhrát. Nejlepším hráčem našeho týmu byl Jiří Navrátil.

Sokol Přemyslovice
Jaroslav Liška (trenér Přemyslovic):: My jsme první poločas chtěli hrát na nulu. Silný vítr a navíc mále hřiště, tam se kombinačně hraje velmi těžko. První branku jsme dostali po naší laciné chybě. Rozhodující moment utkání byl, kdy Podešva chytl ve 32. minutě sólový únik hostujícího hráče. Mladý brankář Podešva prokázal své zkušenosti. V tomto zápase podal vynikající výkon. Kdybychom poločas prohráli o více branek, tak by se nám hrálo mnohem hůře. My jsme si dnešní výsledek odedřeli, je pravda, že u nás stalo štěstí, ale šli jsme tomu štěstí naproti. Dnešní fotbal nebyl moc pěkný. Jednalo se o bojovné utkání. My jsme si dnes jeli pro bod a získali jsme tři. Dnes nám chyběli tři hráči ze základní sestavy, ale kluci co nastoupili za ně, to dnes odbojovali srdcem a dnešního vítězství si moc cením. Nejlepšími hráči byl bezesporu Lukáš Tyl, brankář Podešva a Radek Kučera.



Sestavy



Sokol Přemyslovice
B. Podešva [-] - R. Kučera [-] , M. Tyl [-] , J. Sláma [-] , J. Špaček [-] (60. D. Možný [-] ) - M. Mucha [-] (88. R. Grulich [-] ) , J. Konečný [-] , L. Tyl [-] , D. Pírek [-] - J. Ráček [-] (66. O. Barna [-] ) , M. Horníček [-] (60. M. Havelka [-] )

Hráči zápasu: B. Podešva , L. Tyl , R. Kučera .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.