3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.04.2015 15:30

16.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Haná začala jaro vítězně


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání se odehrálo na umělé trávě Za Místním Nádražím, utkání bylo plné osobních soubojů, při jednom v úvodu utkání se srazil brankář Fűrst a domácí útočník Světlík. Hostující brankář se při tomto souboji zranil, podařilo se mu, však dochytat zbytek poločasu. Haná měla územní převahu, přesto se ji podařilo vstřelit branku až v 38. minutě. Po standardní situaci se v bezprostřední blízkosti nejlépe zorientoval Kaprál 1:0.

 Do druhého poločasu nastoupil do hostující branky dorostenec Horálek. Brodeckým se podařilo zlepšit hru, přesto za druhý poločas se jim podařilo pouze dvakrát vystřelit na branku Lošťáka, oba pokusy však byly z velké vzdálenosti. Domácí byli stále nebezpečnější a uklidňující branku přidali opět po standardní situaci. Střelcem branky byl Čermák. Domácí ještě v 79. minutě přidali třetí branku z pokutového kopu 3:0. Haná si dokráčela k zaslouženému vítězství 3:0. 



Ohlasy k zápasu


Haná Prostějov
Martin Kolář (trenér Haná PV):: Zápas jsme měli pod kontrolou, bylo sice poznat, že se jednalo o první zápas jara. Nebyla to žádná super technická podívaná, ale mělo to náboj. Jednalo se o tvrdší zápas, ale ne záludný. Soupeře jsme v podstatě do ničeho nepustili a průběh jsme kontrolovali. Jako nejlepšího hráče volím celý tým, jelikož jsme se vyvarovali chyb a podali zodpovědný výkon.

Sokol Brodek u PV
David Mezuliánek (trenér Brodku u PV):: Dneska jsme se vepředu vůbec neprosadili. Domácí nám sbírali centry. Chtěli jsme hrát jednoduše a dostat domácí pod tlak, hrát delší balóny do křídel, což se nám vůbec nedařilo. V druhém poločase jsme se domácím trošku vyrovnali po zemi, ale pouze po vápno. Bez střel se bohužel vyhrát nedá. Dneska se mi líbil jediný Petr Fialka.



Sestavy


Haná Prostějov
Z. Lošťák [-] - I. Jančiar [-] , M. Trnavský [-] , M. Čermák [-] , M. Kolář [-] - R. Frnka [-] (75. M. Vyskočil [-] ) , Z. Kaprál [-] , M. Krupička [-] , M. Ondráček [-] - R. Světlík [-] (70. J. Zbožínek [-] ) , M. Zatloukal [-] (80. D. Kolář [-] )

Sokol Brodek u PV
M. Fürst [-] (46. J. Orálek [-] ) - M. Kaplánek [-] , L. Frys [-] , P. Gamberský [-] , M. Bureš [-] - P. Soldán [-] , P. Fialka [-] , L. Zatloukal [-] - R. Hudeček [-] , I. Hangurbadžo [-] (46. P. Zbořil [-] ) , R. Šimeček [-]

Hráči zápasu: P. Fialka .
Místo: UMTRA,Prostějov. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.