3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice ve druhém poločase přehrála Nový Hradec a rozhodla o výhře


Branky


0

Po vyrovnaném a bezbrankovém poločase přišla na řadu druhá půle, ve které se začali prosazovat výhradně domácí. Roudnice se dostala do třígólového vedení, na které hosté odpověděli pouze jednou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl vyrovnanou a také bezbrankovou bitvu. Oba celky se dostaly do slibných náznaků šancí, míč ale do sítě nezapadal na jedné, ani druhé straně. Branky začaly padat až ve druhé půli.

 

Po změně stran se na první góly nemuselo čekat dlouho. V padesáté třetí minutě domácí využili zaváhání novohrádeckého týmu a úvodní branku vstřelil Patrik Houser. Prolomení bezbrankového stavu mělo na domácí tým pozitivní účinek.

 

Roudnice se dostala do herní pohody a začala kontrolovat další vývoj zápasu. V tom domácím pomohla i padesátá devátá minuta, kdy na 2:0 zvyšoval Zdeněk Mikan. Fotbalisté Nového Hradce ze sebe nedokázali setřást deku, která na ně po dvou brankách soupeře padla.

 

Domácí navíc přidali i třetí gól, když v sedmdesáté čtvrté minutě na gólmana Jana Sedláčka vyzrál Lukáš Stoszek. I přes nepříliš povedený výkon se Novému Hradci podařilo alespoň snížit. V sedmdesáté osmé minutě korigoval povedenou ranou z přímého kopu Tomáš Matějka. Roudnice přesto zvítězila jasně 3:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Roudnice
Zdeněk Mikan - asistent trenéra mužstva TJ Sokol Roudnice: Po vyrovnaném prvním poločase jsme rozhodli o naší výhře zkraje druhé půle, kdy se prosadili sváteční střelci. Pokud bychom byli přesnější v koncovce, mohla být naše výhra výraznější. Soupeř korigoval krásnou střelou z přímého kopu.




Sestavy


TJ Sokol Roudnice
M. Hopko [-] - M. Cuberka [-] , M. Novotný [-] (46. M. Tykva [-] ) , J. Černý [-] - F. Bárta [-] , L. Stoszek [-] , P. Houser [-] , Z. Mikan [-] , L. Koutník [-] - J. Šiška [-] (64. D. Koutník [-] ) , T. Kučera [-] (89. M. Vítek [-] ) -

FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - M. Neppl [-] , T. Matějka [-] , J. Ležík [-] (75. J. Janča [-] ) , F. Linder [-] , M. Jindra [-] , J. Bendig [-] , L. Lang [-] , M. Páter [-] , J. Kolínek [-] , M. Kotouček [-]

ŽK: 51. J. Šiška , 77. M. Cuberka , 80. D. Koutník - 86. M. Neppl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Bečvář Lubomír - HORSKÝ Leonard, FILIP Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.