0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Efektivní Police zvítězila na hřišti Trutnova


Branky


9. P. Šolc , 33. T. Mucha
0

Trutnovští si sice prakticky během celého zápasu udrželi optickou herní převahu, ke gólovému zakončení a gólu samotnému se ale nedostali. Naopak hosté dokázali dvakrát udeřit, a tím pádem i zvítězit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Trutnova se v prvním poločase drželi častěji na balonu, góly však dávali pouze hosté. Poprvé se Police prosadily už v deváté minutě, kdy rychlý brejk proměnil Petr Šolc. Po inkasované brance se domácí nadále tlačili do útoku, obrana hostů však byla pozorná a vykrývala prostory, kterými by mohly vést útoky Trutnova. I kvůli tomu se Trutnovští k velkým vyloženým šancím nedostávali.

Další lekci z efektivity Police svému soupeři ukázala po půlhodině hry. Ve třiatřicáté minutě hosté zahrávali rohový kop a míč se dostal až k zakončujícímu Tomáši Muchovi. Hosté tak z minima vytěžili maximum a díky pevné obraně a trestajícímu útoku vedli po první půli 0:2.

 

Ve druhé půli se obraz hry příliš nezměnil. Trutnov se nadále snažil dobýt pokutové území soupeře. Defenziva Police ale ze svého standardu z první půle nepolevila a soupeře do velkých šancí nepouštěla. Hostující gólman Daniel Gasinski tak bez větších potíží udržel čisté konto a Police zvítězila 0:2. 



Ohlasy k zápasu



Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš - vedoucí mužstva TJ Spartak Police nad Metují: Oproti minulému utkání to byl dnes kolektivní, velmi zodpovědný výkon. Stínem utkání je pro nás zranění některých hráčů.



Sestavy


MFK Trutnov B
M. Kamitz [-] - M. Liška [-] , J. Tobiáš [-] (60. P. Kučera [-] ) , P. Matějka [-] , M. Přívratský [-] (74. V. Kuhn [-] ) - P. Ficner [-] , T. Groer [-] , M. Štěpánek [-] (68. J. Handlíř [-] ) , O. Šimůnek [-] - Š. Landa [-] , D. Vošanovič [-]

Spartak Police nad Metují
D. Gasiński [-] - J. Semerák [-] , P. Šolc [-] , J. Hauschke [-] , P. Vik [-] , T. Mucha [-] , R. Osiecki [-] , J. Kollert [-] (82. F. Dunovský [-] ) , M. Jandík [-] , L. Kudláček [-] , J. Klapkovský [-] (90. J. Tauc [-] )

ŽK: 30. T. Groer , 35. P. Ficner , 77. D. Vošanovič .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Krucký Dušan - PRŮCHA Petr, JUNEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.