4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týniště přehrálo Kunčice, které nadále zůstávají bez bodů


Branky


0

Fotbalisté Týniště byli v prvním poločase aktivnější, prosadili se ale pouze jednou. Brzy po začátku druhé půle ale domácí přidali i druhou branku, po které následovaly další dvě, které definitivně odrazily odpor Kunčic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Týništi se vydařil vstup do zápasu. Domácí se dostali do vedení už v jedenácté minutě, a to zásluhou Radka Mládka, který překonal hostujícího gólmana Petra Soldána z přímého kopu. Rychlá úvodní branka nabudila domácí fotbalisty k dalšímu aktivnímu výkonu. Svoji dominanci si domácí udrželi po celý první poločas, přestože další branku nepřidali.

Důležitou a do jisté míry uklidňující branku Týniště vstřelilo brzy po zahájení druhé půle – v padesáté druhé minutě, kdy se prosadil Jan Fidra. Druhý inkasovaný gól byl pro hosty potřebnou studenou sprchou. Kunčicím se dokonce podařilo vstřelit kontaktní branku, ta však nebyla pro ofsajdové postavení uznána.

 

Krátce po neuznaném gólu hostů se Týniště trefilo potřetí. Na 3:0 v sedmdesáté minutě zvyšoval Martin Horák, který definitivně zlomil odpor soupeře. Poklidné vítězství domácí završili čtvrtým gólem, který osm minut před koncem vstřelil Radek Mládek. 



Ohlasy k zápasu


SK Týniště nad Orlicí
Jan Šrajer - sekretář mužstva SK Týniště nad Orlicí: Domácí se dostali do vedení brankou z přímého kopu Radkem Mládkem. Ovšem vedení nedokázali navýšit, přestože šanci na to bylo dost. A tak nakonec o výsledku rozhodla druhá branka, která padla v úvodu druhého poločasu po hrubé chybě hostující obrany. Vítězství ve tvrdém zápase jsme potvrdili dalšími góly a branek mohlo být více

SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - sekretář SK Bystřian Kunčice: První poločas byl v režii domácích, hned v úvodu druhé půle po hrubce obrany přidali domácí na dva nula. Teprve potom jsme začali hrát a dali zcela regulérní gól na 2:1, pomezní však signalizoval postavení mimo hru a domácí hned nato dali na 3:0 a bylo rozhodnuto. Musím upravit naše cíle - rozhodně již nehrajeme o postup, ale spíše o klidné vody středu tabulky.



Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
K. Baťha [-] - T. Repák [-] , M. Winkler [-] (78. J. Winkler [-] ) , M. Horák [-] , M. Horák [-] - J. Šreibr [-] , J. Forejtek [-] , A. Tomášek [-] (83. J. Hladík [-] ) - J. Fidra [-] - T. Voda [-] (65. P. Bartoš [-] ) , R. Mládek [-]

SK Bystřian Kunčice
P. Soldán [-] - D. Šolc [-] (48. M. Zounar [-] ) , J. Laštovička [-] , L. Rohlíček [-] , R. Faltus [-] (81. T. Král [-] ) , L. Pánek [-] , J. Pechar [-] (71. P. Hantsch [-] ) , M. Šulc [-] , T. Hanuš [-] , D. Denk [-] , P. Koza [-]

ŽK: 74. P. Bartoš - 10. D. Šolc , 26. R. Faltus , 50. L. Pánek , 75. D. Denk .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Mlynář Michal - KLEČKA Ivan, NÝVLT Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.