3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Broumov smazal dvougólové manko, přesto z Týniště odjel bez bodu


Branky


14. J. Fidra , 29. T. Kos , 72. M. Novák - 40. L. Hanzlík , 58. D. Svoboda
0

V prvním poločase si hosté z Broumova tvořili šance, zatímco domácí je proměňovali. Ani dvoubrankové vedení ale Týništi nezaručovalo klid, ve druhém poločase se totiž Broumovu podařilo srovnat. Dvacet minut před koncem ale nakonec domácí přeci jen rozhodli o tom, že tři body zůstanou v Týništi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Broumova začali aktivně a už v deváté minutě mohli jít do vedení, Jan Schubert ale svoji akci zbytečně zbrzdil a jeho následné zakončení minulo bránu Karla Baťhy. Domácí na druhé straně se svou příležitostí naložili o poznání efektivněji a díky trefě Jana Fidry se ujali vedení. 

V dalším průběhu první půle byli Broumovští i nadále nebezpečni. Ve dvaadvacáté minutě se po centru Davida Svobody dostal do zakončení Ladislav Hanzlík, jeho hlavičce ale domácí bránu těsně minula. Chvíli nato se v další příležitosti octl Jan Schubert, ani napodruhé ale na gólmana Baťhu nevyzrál. Zatímco hosté šance neproměňovali, domácím se to dařilo. Ve dvacáté deváté minutě se ke gólové dorážce dostal Tomáš Kos, který tak zvýšil vedení Týniště na 2:0.

Ještě před koncem první půle Broumov dokázal utkání zdramatizovat. Podobně jako ve dvacáté druhé minutě zafungovala spolupráce mezi centrujícím Svobodou a hlavičkujícím Hanzlíkem. Broumovský hráč tentokrát zamířil přesně a dostal míč do sítě. 

Několik minut po začátku druhé půle Broumov dokonce vyrovnal. V padesáté osmé minutě se domácí před vlatním vápnem dopustili faulu na Janu Schubertovi a hosté získali přímý kop. Toho se ujal David Svoboda, který přesnou ranou srovnal na 2:2. 

Poslední slovo mělo nakonec Týniště. V sedmdesáté druhé minutě se Broumovským nepodařilo odvrátit míč z vápna do bezpečí a do gólového zakončení se dostal Martin Novák, který rozhodl o výhře domácích 3:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Broumov
Jindřich Kitler - trenér TJ Slovan Broumov: Herně jsme nepropadli, ale propadli v koncovce, kdy domácí využili ze čtyř šancí tři branky. Dnešní projev neodpovídá výsledku.



Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
K. Baťha [-] - M. Winkler [-] , M. Horák [-] , T. Repák [-] , M. Horák [-] - J. Huňák [-] (87. J. Hladík [-] ) , J. Šreibr [-] , Š. Ráček [-] (18. M. Novák [-] ) , J. Forejtek [-] - T. Kos [-] , J. Fidra [-]

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - J. Michálek [-] (73. J. Lehotský [-] ) , J. Schubert [-] (68. M. Dostál [-] ) , D. Svoboda [-] , J. Šimon [-] , E. Wilke [-] , M. Hečko [-] , L. Hanzlík [-] , T. Němeček [-] (65. L. Novák [-] ) , M. Štejnar [-] , O. Gago [-]

ŽK: 89. T. Repák - 74. L. Hanzlík , 77. J. Michálek .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Krucký Dušan - PRŮCHA Petr, FRIČ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.