Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Hradec zvítězil na hřišti Dobrušky


0

Fotbalisté Nového Hradce jako kdyby se nechtěli zbytečně vysilovat. Když se jim podařilo vstřelit branku, stáhli se hosté do obrany a nechali hrát soupeře. Ke svému štěstí nakonec Nový Hradec vstřelil o jednu branku více než domácí Dobruška. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do zápasu se lépe vydařil fotbalistům Nového Hradci. Ti v prvních minutách hýřili aktivitou a v osmnácté minutě se dočkali gólové odměny, když domácího brankáře Marka Pěničku poprvé překonal Tomáš Matějka. Úvodní branky však hostující tým nenabudila k další aktivitě a místo toho se do hry začali dostávat domácí.

Dobruška využila toho, že Nový Hradec polevil ve svém tempu a záhy se jí podařilo vyrovnat. Ve dvacáté minutě se prosadil Jiří Effenberk. Na rozdíl od Nového Hradce se Dobruška po vstřelení branky nezatáhla. Domácí i nadále pokračovali ve své aktivní hře a vyvíjeli na obranu soupeře neúprosný tlak.

Díky svému náporu si Dobruška vytvořila několik slibných příležitostí, podruhé se ale neprosadila. Místo toho domácím lekci z efektivity uštědřili hosté, kterým krátce před poločasem vrátil vedení Tomáš Matějka.

Podobně jako závěr půle se hostům vydařil i nástup do druhé části. Už osm minut po zahájení druhého poločasu dokázal Tomáš Matějka zkompletovat hattrick. Nový Hradec tak nabyl na první pohled pohodlné dvoubrankové vedení.

 

Podobně jako v prvním poločase se ale Hradečtí nechali zahnat do kouta a Dobruška se znovu dostala do tlaku. Šedesátá druhá minuta vlila domácím do žil novou krev, a to díky kontaktní brance, kterou vstřelil Jiří Kořínek. Zbývajících třicet minut utkání tak přineslo drama, Dobruška ale třetí branku vstřelit nedokázala. Nový Hradec těsný náskok uhájil.



Ohlasy k zápasu



FC Nový Hradec Králové
Ondřej Kolář - trenér FC Nový Hradec Králové: Do utkání jsme vstoupili aktivně a po pěkné akci se ujali vedení. Poté jsme se nepochopitelně zatáhli a soupeř nás ihned potrestal a další šance neproměnil. Před přestávkou a v úvodu druhé půle jsme se ale po secvičených akcích dvakrát prosadili. Bohužel opět stejná písnička, místo toho, abychom hru kontrolovali, se necháme zatlačit a nesmyslně inkasujeme. Zbytečné drama jsme nakonec přetavili v cenné tři body. Pochvalu zaslouží střelec třech branek Tomáš Matějka.



Sestavy


SK Dobruška
M. Pěnička [-] - J. Effenberk [-] , M. Majer [-] , P. Hrabar [-] , V. Malý [-] , D. Eimann [-] (75. L. Vrátný [-] ) , J. Mikušík [-] , M. Valášek [-] , P. Krahulec [-] , L. Gerža [-] , M. Hájek [-] (55. J. Kořínek [-] )

FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - T. Matějka [-] , G. Bendig [-] , J. Bendig [-] (77. M. Kotouček [-] ) , O. Vik [-] (46. J. Kolínek [-] ) , L. Jarotek [-] , L. Matějka [-] (70. M. Sajvera [-] ) , P. Vopálka [-] , M. Páter [-] , J. Kašpar [-] , J. Jindra [-]

ŽK: 28. L. Gerža , 60. P. Krahulec , 89. M. Valášek - 34. J. Kašpar , 63. L. Jarotek , 80. J. Jindra , 89. J. Kolínek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mlynář Michal - LINHART Lukáš, FILIP Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.