2:1
(2:1)
45. V. Malý
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Police nad Metují přehrál Dobrušku, která loni hrála Krajský přebor


Branky


0

Když se domácí fotbalisté rozkoukali v nové soutěži, podařilo se jim vstřelit dvě rychlé branky, které nakonec rozhodly o jejich výhře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu zápasu byli aktivnější zkušenější fotbalisté Dobrušky, kterým se podařilo soupeře zatlačit, a dokonce nastřelili i břevno. Poté se však nováček v nové soutěži rozkoukal, a nakonec to byli právě domácí, kdo se prosadil jako první. Ve dvacáté minutě se centrovaný balon Jakuba Semeráka odrazil k Marku Jandíkovi, který poslal míč za záda gólmana Marka Pěničky.

Netrvalo to ani šest minut a Police vedla o dva góly. Ve dvacáté šesté minutě si domácí fotbalisté prohodili úlohy – v roli nahrávače byl tentokrát Marek Jandík, který úniku vyslal Jakuba Semeráka a ten přesným zakončením upravil na 2:0.

Domácí mohli přidat i třetí trefu, zakončení Josefa Klapovského ale zastavila tyč dobrušské brány. Krátce před koncem první půle hosté vykřesali kontaktní branku, když se po rohovém kopu prosadil Vítězslav Malý.

 

Ve druhém poločase se domácí nesnažili pouze bránit jednobrankový náskok. Police měla několik náznaků šancí, ovšem bez gólového efektu. Největší šanci na vyrovnání hostě měli v závěru zápasu, proti však byla branková konstrukce. Police tak na úvod v nové soutěži vybojovala tři body.



Ohlasy k zápasu


Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš - vedoucí mužstva TJ Spartak Police nad Metují: Hned v prvním utkání soutěže jsme poznali, jaký je rozdíl mezi 1.B. a 1.A. třídou. Bojovností a nasazením se podařilo uhrát tři body. Kladně se hodnotí i výkon slečny Lavrenčíkové.




Sestavy


Spartak Police nad Metují
T. Bouška [-] - J. Semerák [-] , B. Rieger [-] , T. Mucha [-] (90. F. Dunovský [-] ) , L. Kudláček [-] , J. Kollert [-] (88. J. Pataki [-] ) , J. Klapkovský [-] , M. Jandík [-] , J. Hauschke [-] (48. P. Šolc [-] ) , P. Vik [-] , A. Bergmann [-]

SK Dobruška
M. Pěnička [-] - L. Gerža [-] , R. Dědeček [-] , P. Hrabar [-] , L. Vrátný [-] (71. D. Eimann [-] ) , R. Čopík [-] , V. Malý [-] , J. Mikušík [-] , M. Valášek [-] (81. M. Hájek [-] ) , J. Kořínek [-] , M. Majer [-]

ŽK: 22. M. Jandík , 90. P. Šolc - 10. L. Gerža , 35. R. Čopík .
Počet diváků: 315. Rozhodčí: Lavrenčíková Jindra - MIŠKAŘ Karel, TREJBAL Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.