G. Bendig 32.
M. Sajvera 66. (p.)
G. Bendig 90.
3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Hradec vstoupil do nové sezony výhrou nad Kunčicemi


Branky


32. G. Bendig , 66. M. Sajvera (p.) , 90. G. Bendig - 42. R. Faltus
0

Kdyby Kunčice využily všechny šance, které si vytvořily, o vítězi by pravděpodobně nebylo pochyb. Hostujícímu týmu se však nedařilo zakončení, a proto jim domácí uštědřili lekci z efektivity, když vyhráli 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Kunčic nastupovali do zápasu s Novým Hradcem povzbuzeni pohárovou výhrou nad Hořicemi, které hrají v Krajském přeboru, zatímco Nový Hradec utrpěl porážku s Chlumcem nad Cidlinou. Pohárové výsledky ale nehrály v tomto soutěžním zápase žádnou roli. V prvním poločase si sice hosté z Kunčic vytvořili několik slibných šancí, většina z nich ale zůstala nevyužita.

Nový Hradec se koncentroval na zodpovědnou hru v obraně a trpělivě čekal na své příležitosti. Jedna z nich přišla ve třicáté druhé minutě, kdy se domácí ujali vedení, když rychlý protiútok gólově zužitkoval Gejza Bendig. Na inkasovanou branku dokázali hosté ještě do konce prvního poločasu odpovědět – ve čtyřicáté druhé minutě se trefil Radim Faltus.

Ve druhém poločase hosté nehráli s takovou lehkostí a kombinační hra se jim nedařilo tak jako v první půli. Když už se hosté dostali do nadějné šance, zradilo je zakončení. V šedesáté šesté minutě se tak prosadili znovu domácí, jejichž protiútok jen za cenu faulu v pokutovém území zastavil Jiří Pechar. Nový Hradec tak kopal penaltu, které se ujal Tomáš Matějka (v oficiálním zápise je chybně uveden jiný střelec - žádáme zástupce týmů, aby si zápis před odsouhlasením kontrolovali!). Ten nezaváhal a poslal domácí do vedení.

 

Kunčice vrhly do posledních minut zápasu veškeré zbytky sil. Podobně jako v předchozím průběhu zápasu se však trápily v zakončení. Místo vyrovnání tak přišel třetí gól domácích, kteří využili riskantní hry hostů a díky druhé Bendigově brance zvítězili 3:1.



Ohlasy k zápasu


FC Nový Hradec Králové
Ondřej Kolář - trenér FC Nový Hradec Králové: V úvodním utkání sezony jsme přivítali kvalitní mužstvo z Kunčic, jehož útočná fáze je na tuto soutěž nadstandardní a s její eliminací jsme měli problémy. My jsme byli naopak efektivní v koncovce, díky tomu body zůstaly doma. I když se herně příliš nedařilo, mužstvo chválím za týmový a bojovný výkon.




Sestavy


FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - T. Matějka [-] , M. Jindra [-] , G. Bendig [-] , O. Vik [-] (80. M. Neppl [-] ) , L. Jarotek [-] , M. Sajvera [-] (54. P. Vopálka [-] ) , M. Kotouček [-] , M. Páter [-] , J. Kašpar [-] , J. Jindra [-] (72. J. Bendig [-] )

SK Bystřian Kunčice
J. Holý [-] - D. Denk [-] (70. E. Svatoš [-] ) , J. Pechar [-] , D. Hamák [-] , P. Koza [-] , J. Laštovička [-] , M. Šulc [-] (82. M. dudek [-] ) , T. Zákravský [-] , R. Faltus [-] , T. Hanuš [-] , L. Pánek [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Franěk Jakub - LINHART Lukáš, NOŽKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.