3:2
(0:1)
6. R. Mládek
74. R. Mládek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Kobylic otočil zápas s Týništěm a zvítězil 3:2


Branky


49. L. Říha , 53. R. Brzek , 82. R. Brzek - 6. R. Mládek , 74. R. Mládek (p.)
0

První poločas nevěstil pro domácí tým nic dobrého. Kobylice nebyly příliš aktivní a trnuly při každé útočné akci Týniště, které se nakonec prosadilo „pouze“ jednou. Ve druhém poločase domácí výrazně zlepšili svoji hru a nakonec zvrátili výsledek na svoji stranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Kobylic byli v prvním poločase soutěže, se kterou doposud neměli žádné zkušenosti, poměrně zaskočení. I proto se Týniště ujalo vedení už v šesté minutě, kdy se prosadil Radek Mládek. Dobrý start a lehce opařený soupeř dodal hostům sebevědomí. Týnišťští těžili z rychlého přechodu do útoku a četných centrů směřovaných do vápna domácích.

Týniště si tak během první půle vytvořilo několik velmi dobrých šancí, na Mládkův gól ze šesté minuty ale hosté nenavázali. První poločas tak pro domácí skončil milosrdně 0:1.

Jako by Kobylicím na rozkoukání v 1. A třídě stačilo pětačtyřicet minut předchozího poločasu. Do druhé půle totiž nastoupil zcela jiný tým – bojovnější, sebevědomější a nebezpečnější. Vyrovnání proto přinesla už čtyřicátá deváté minuta. Míč se po rohovém kopu, který rozehrával Tomáš Havlíček, dostal k Lukáši Říhovi a ten prudkou ranou propálil chumel hráčů před sebou.

Gól domácích obrátil poměr sil na hřišti a hře nyní dominovaly domácí Kobylice. Čtyři minuty po vstřelení vyrovnávací branky domácí dokonali obrat, když se prosadil Roman Brzek. Kobylice pokračovali v aktivní hře, přesto to nakonec bylo Týniště, kdo se prosadil. V sedmdesáté čtvrté minutě hosté získali možnost zahrávat pokutový kop. Důležité penalty se ujal hostující střelec Radek Mládek, který si se svým úkolem poradil a vyrovnal na 2:2.

 

Ani tento inkasovaný gól domácí fotbalisty nepoložil. Dvougólovému Mládkovi v dresu Týniště se v osmdesáté druhé minutě vyrovnal domácí Roman Brzek, který svým druhým gólem v zápase poslal Kobylice do rozhodujícího vedení. Zbytek zápasu si domácí pohlídali, a proto při své premiéře v nové soutěži slavili tříbodovou výhru. 



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Kobylice
Libor Tobišek - trenér mužstva FC Spartak Kobylice: První mistrovský zápas v 1.A třídě se odehrál v bojovném duchu z obou stran. Více bojovnosti bylo na naší straně, a tak všechny body zůstaly doma. Mrzí mě, že některé momenty zápasu nedokážu okomentovat.




Sestavy


FC Spartak Kobylice
L. Novotný [-] - J. Dítě [-] , T. Havlíček [-] , R. Brzek [-] (90. J. Pozler [-] ) , J. Vávra [-] , V. Trutnovský [-] , L. Říha [-] (90. J. Dařbuján [-] ) , M. Khol [-] , P. Dvořák [-] , F. Josef [-] , J. Hejcman [-]

SK Týniště nad Orlicí
J. Hlaváč [-] (46. K. Baťha [-] ) - J. Huňák [-] , M. Pavlas [-] (74. P. Bartoš [-] ) , M. Horák [-] , M. Horák [-] - J. Forejtek [-] (71. M. Novák [-] ) , R. Mládek [-] , J. Winkler [-] , L. Slezák [-] (64. M. Winkler [-] ) - J. Fidra [-] , T. Voda [-] -

ŽK: 39. M. Khol , 67. R. Brzek , 73. L. Novotný - 51. M. Pavlas .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Vitvar Martin - ODVÁRKO Jakub, SKŘIVÁNEK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.