Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Jaroměř v zápase plném zvratů porazila Libčany


Branky


0

Jaroměř sice proti Libčanům dostala jako první do vedení, o svůj náskok ale velmi rychle přišla, a ve druhém poločase dokonce prohrávala. Domácí se však nevzdali a v poslední čtvrthodině vstřelili tři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Jaroměře vstoupili do zápasu aktivně a po úvodní střele Martina Knapa přišla velká šance ve dvanácté minutě. Střelu Filipa Vondrouše dokázal gólman Libčan Matěj Tošovský vychytat, na následnou dorážku Matěje Petráčka byl sice krátký, na brankové čáře ale za svého gólmana zasáhl kapitán Michal Černý, který odvrátil míč do bezpečí.

Po dvaceti minutách hry poprvé výrazněji zahrozili i hosté. Libčanský Josef Mokrý ale před odkrytou bránou nezasáhl prudký centrovaný balon. Obránce Libčan se do druhé šance dostal o pár desítek vteřin později, ani tentokrát ale nebyl úspěšný a jeho rána minula jaroměřskou bránu.

Skóre se poprvé měnilo ve dvacáté šesté minutě. Filip Vondrouš vyzval průnikovou přihrávkou k samostatnému úniku Daniela Valáška, který si tváří v tvář brankáři Tošovskému poradil a poslal Jaroměř do vedení. Radost z vedení domácímu týmu vydržela pouhou minutu. V sedmadvacáté minutě se totiž jaroměřskou obranou prosmýkl Stanislav Libřický, jehož prudkou ránu nedokázal brankář Michal Ondráček zastavit.

Poslední velkou příležitost prvního poločasu zastavila v osmatřicáté minutě po střele Daniela Valáška tyč libčanské brány.

I na začátku druhé půle si domácí vytvořili slibné šance, ty však zůstaly bez gólového efektu. Na druhé straně Libčany dokázaly se svojí příležitostí naložit o poznání lépe. V šedesáté druhé minutě obrana Jaroměře zapomněla na Josefa Mokrého a obránce Libčan hlavou poslal hosty do vedení.

Jaroměř se od této chvíle snažila o vyrovnání, obrana Libčan ale soupeře do šancí pouštěla jen velmi nerada. Domácí se dočkali čtvrthodiny před koncem, kdy se centrovaný balon Martina Kilevníka snesl na hlavu Daniela Valáška, který svojí druhou trefou v zápase srovnal na 2:2.

Za nerozhodného stavu byla nadále aktivnější Jaroměř, která se v osmdesáté první minutě znovu ujala vedení. Martin Kilevník poslal do vápna soupeře další centr a tentokrát našel zakončujícího Martina Škodu. Po vstřelení vedoucí branky se Jaroměř stáhla a čekala na brejky. Jeden takový musel v osmdesáté čtvrté minutě jen za cenu červené karty zastavit gólman Matěj Tošovský.

 

V nastaveném čase Jaroměř přidala i čtvrtý gól. Po přihrávce od Jana Bana proměnil své samostatné sólo Pavel Heidler. Jaroměř tak zvítězila 4:2. 

VIDEO



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Miloš Exnar - trenér FK Jaroměř: Dnes byl k vidění velmi ofenzivní fotbal, který přinášel šance na obou stranách. Klíčem k dnešním třem bodům byl početný kádr a týmový výkon. Dokázali jsme se vyrovnat se ztrátou středního obránce a gólmana, kteří se v průběhu zápasu zranili. Zápas měl emotivní náboj a byl určitě divácky atraktivní.




Sestavy


FK Jaroměř
M. Ondráček [-] (46. L. Červenka [-] ) - F. Vondrouš [-] (62. M. Škoda [-] ) , M. Petráček [-] (79. M. Jirásek [-] ) , J. Bano [-] , D. Valášek [-] , M. Čenovský [-] , A. Horák [-] , M. Ponikelský [-] , P. Heidler [-] , M. Michálek [-] (8. O. Častvaj [-] ) , M. Knap [-]

SK Libčany
M. Tošovský [-] - S. Libřický [-] (84. J. Rolejček [-] ) , M. Blažej [-] , A. Chromek [-] , P. Rompotl [-] , M. Černý [-] , J. Mokrý [-] (63. M. Mařas [-] ) , T. Kabeláč [-] , D. Hůlka [-] , L. Hubička [-] , J. Mrázek [-]

ŽK: 52. M. Knap - 50. T. Kabeláč , 67. M. Černý , 89. J. Mrázek . ČK: 84. M. Tošovský .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Odvárko Jakub - STEJSKAL Luboš, FIŠER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.