2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 16:00

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec v první minutě nedal penaltu, přesto nad Rychnovem zvítězil


Branky


15. J. Cvejn , 56. M. Klouda
0

Kostelečtí se mohli do vedení dostat už v první minutě zápasu, pokutový kop ale neproměnili. I tak se ale ještě do patnácté minuty ujali jednobrankového vedení. Rychnov se v dalším průběhu snažil o vyrovnání, proti dobře bránícím domácím se ale neprosadil. Kostelec navíc na začátku druhé půle přidal i druhý gól. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Kostelce vstoupili do zápasu aktivně. Už po čtyřiceti vteřinách hry se dostali do samostatného úniku. Lob zakončujícího hráče sice minul bránu, gólman Holoubek se však dopustil faulu, po kterém následoval pokutový kop. S penaltou ale domácí nenaložili vůbec dobře a gólman Holoubek výborným zákrokem vytáhl míč mimo svoji bránu. Ve třinácté minutě se domácí probojovali po pravé straně do vápna soupeře, rozvlnili však jen boční síť rychnovské brány.

Za dobrý začátek zápasu byli Kostelečtí odměněni v patnácté minutě, kdy se prosadil Jiří Cvejn.

Po inkasované brance se Rychnov logicky snažil o vyrovnání, kostelecká obrana však byla při své práci dostatečně důrazná a soupeři vyrovnání nedovolila. Domácí navíc neváhali a vyráželi do protiútoků, jejich výpady do otevřené obrany Rychnova však zastavovala ofsajdová postavení.

Poločas byl ukončen ranou z přímého kopu v podání Antonína Řeháka. Domácí kapitán mířil k tyči, u ní byl ale gólman David Holoubek včas, přestože mu míč z rukavic vypadl.

Na začátku druhé půle byli znovu aktivnější domácí, a i proto se v padesáté páté minutě díky brance Michala Kloudy dostali do dvougólového vedení. V šedesáté minutě mohl Kostelec přidat možná rozhodující branku, domácí fotbalista, který šel sám na bránu, ale těšně minul pravou tyč.

 

Do dalšího úniku se domácí dostali v šedesáté šesté minutě, první zakončení však vyrazil gólman David Holoubek, který zpacifikoval i následnou dorážku kosteleckého fotbalisty. Řada nevyužitých brejků nakonec nemusela domácí mužstvo mrzet, Rychnovským se nepodařilo vstřelit kontaktní branku, a Kostelec tak zvítězil 2:0.  



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí
Pavel Krupka - trenér FK Kostelec nad Orlicí: Při vší úctě k soupeři jsme dnes vyhráli naprosto zaslouženě. Náš tým hrál dnes s velkým nasazením a zaslouží velikou pochvalu. Od první do poslední minuty jsme byli dnes lepší. Klobouk dolů před výkonem gólmana hostí Davida Holoubka, který svůj tým neskutečně podržel a byl nejlepším hráčem utkání.




Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
V. Ikizgül [-] - M. Klouda [-] (89. M. Plocek [-] ) , A. Řehák [-] , P. Klapal [-] , L. Říha [-] (77. J. Švandrlík [-] ) , M. Cvejn [-] (84. J. Kvasnička [-] ) , J. Cvejn [-] (88. D. Cvejn [-] ) , M. Jedlička [-] , K. Kaplan [-] , D. Krupka [-] (58. A. Hašek [-] ) , L. Šrámek [-]

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
D. Holoubek [-] - M. Pups [-] (73. J. Hillerbrand [-] ) , L. Brandejs [-] , M. Bárnet [-] - R. Zajíček [-] (89. D. Hanyk [-] ) , M. Mňuk [-] , L. Reichl [-] (69. J. Jedlinský [-] ) , J. Nosek [-] , S. Pohl [-] , O. Stieber [-] - T. Tichý [-] (68. M. Drašnar [-] ) -

ŽK: 46. A. Řehák , 81. J. Švandrlík - 1. D. Holoubek , 45. T. Tichý . ČK: 75. J. Nosek .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Pešava Otakar - JUNEK Matěj, FRYŠ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.