6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec uštědřil Třebši tenisového kanára


Branky


18. V. Chadraba , 25. M. Kučera , 41. J. Kučera (p.) , 76. J. Vopátek , 78. J. Kučera , 83. J. Hartman
0

První minuty zápasu byly vyrovnané, poté se však začali prosazovat výhradně fotbalisté Chlumce, kteří v obou poločasech vstřelili tři branky. Výrazný podíl na výhře domácích měl Jiří Kučera, který dva góly vstřelil a na další dva přihrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu byl vyrovnaný. Fotbalisté Třebše se na útočné polovině snažili o kombinační hru, zatímco přímočařejší domácí volili rychlé protiútoky. V sedmnácté minutě se mokrého terénu snažil využít jeden z hráčů Třebše, který z úctyhodné vzdálenosti napřáhl ke střele. Ta sice nabrala dobré parametry, nakonec ale těsně minula Kukalovu bránu.

Skóre se poprvé měnilo v osmnácté minutě. Domácí měli k dispozici přímý kop, jehož rozehru si vzal na starost Jiří Kučera. Jeho povedený centr v pokutovém území našel hlavu Víta Chabady, který nasměroval míč do sítě.

Po inkasované brance se drželi balon více hosté, gól ale vstřelili znovu domácí. V pětadvacáté minutě se autor první branky – Vít Chabada – stylizoval do role nahrávače a jeho centr usměrnil do sítě Miroslav Kučera.

Třebeš měla problémy s rychlými výpady Chlumce. Jednu takovou akci hosté zastavili pouze za cenu faulu ve vlastním vápně. Exekuce pokutového kopu se ujal sám faulovaný Jiří Kučera, který bez problémů zvýšil na 3:0.

Další trefy si domácí odložily do druhého poločasu, respektive do jeho závěru. V sedmdesáté šesté minutě se sražená střela Jiřího Kučery dostala k Janu Vopátkovi, který poslal míč za záda rozhozeného gólmana Kollátora. Už o dvě minuty později přidal Chlumec pátý gól. Domácí vysokým napadáním donutili soupeře ke ztrátě balonu a Jiří Kučera z hranice vápna vyslal prudkou ránu, která se od břevna odrazila za Kollátorova záda.

 

Konečnou podobu výsledek získal v osmdesáté třetí minutě. Po přihrávce Jiřího Kučery unikl po levé straně Jakub Hartman, který i z úhlu dokázal procedit míč do sítě. Chlumec tak porazil Třebeš vysoko 6:0.       



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka - vedoucí mužstva TJ Sokol Třebeš: Naše předsevzetí se nám dařilo plnit patnáct minut. Pak jako by v podvědomí zvítězila touha útočit a byli jsme potrestáni dvěma hodně lacinými góly s třešničkou zbytečné penalty navrch. Na zcela otevřenou hru se zkušenými mazáky soupeře jsme dnes neměli. A tak jsme dopadli jak sedláci u Chlumce. Pokud se ale kluci poučí, nebyla to prohra zbytečná. Hlavně ať už se zastaví vlna zranění. Neustálé změny ve složení takto mladý tým už prostě nedává.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - D. Homoláč [-] , M. Bráborec [-] , J. Hartman [-] , J. Kučera [-] , V. Doležal [-] (73. D. Hubený [-] ) , V. Chadraba [-] (78. J. Veselský [-] ) , M. Kučera [-] , Z. Dušek [-] , J. Vopátek [-] , J. Pilný [-] (88. K. Staněk [-] )

TJ Sokol Třebeš
V. Kollátor [-] - M. Farkaš [-] , M. Kincl [-] (71. J. Rychtár [-] ) , J. Vlach [-] (75. I. Kosyak [-] ) , L. Michal [-] (64. J. Černý [-] ) , D. Tesař [-] - P. Majer [-] , M. Krykorka [-] - L. Drapák [-] , J. Fridrich [-] (57. J. Sobotka [-] ) - M. Zbořil [-]

ŽK: 64. L. Drapák , 69. M. Krykorka .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Vítek Pavel - BUCHTA Petr, HRON Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.