0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Nové Město ubránilo bezgólovou remízu a porazilo Jaroměř v rozstřelu


Branky


0

Nové Město zavítalo do Jaroměře s defenzivní taktikou. Ta se hostům vyplatila, během devadesáti minut sice neskórovali, zároveň ale ani neinkasovali. Zápas tak dospěl do penalt, které se Jaroměři nevydařily. Nové Město tak získalo dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Nového Města zvolili v zápase s Jaroměří opatrnou a vyčkávací taktiku. Hosté se soustřeďovali výhradně na defenzivu, a s míčem proto hráli výhradně domácí. Těm se však nedařilo využívat šance, do kterých se dostávali.

V osmé minutě jaroměřský Jan Holub rozehrával přímý kop, jeho střelu ale zastavilo břevno novoměstské brány. Zhruba o dvacet minut později se po rohovém kopu do zakončení dostal Matěj Petráček, proti jeho zakončení ale pohotovým zákrokem vyrukoval gólman Dominik Flígr, který nohou vykopl míč do bezpečí. Krátce před koncem první půle zakončoval znovu Jan Holub, ani napodruhé však nebyl přesný a jeho střela minula tyč hostující brány.

 

Nastolený obraz hry přetrval i do druhého poločasu. Jaroměř si nadále vytvářela slibné příležitosti, ve finální fázi však domácí nebyli dostatečně přesní a důrazní. Po hodině hry se do ojedinělého zakončení dostalo i Nové Město, Martin Klikar ale minul bránu Jaroměře.

Bezgólový stav Jaroměř neprolomila ani v závěrečných minutách, kdy si domácí vytvořili další sérii příležitostí. O vítězi tak musely rozhodovat penalty.

 

Jaroměř jako by si do penaltového rozstřelu přenesla nepřesnosti v zakončení z předchozích devadesáti minut. Jaroměřští střelci ze čtyř penalt proměnili pouze jedinou – dvakrát minuli bránu, jednou nechali vyniknout gólmana Flígra. Nové Město zaváhalo jen dvakrát a po rozstřelové výhře 3:1 se radovalo z dvoubodového zisku.

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Miloš Exnar - trenér FK Jaroměř: Celých devadesát minut jsme se potýkali s hlubokým defenzivním blokem hostů. Standardní situace nám dnes nevycházely. Soupeř spoléhal pouze na brejky, nám dnes chyběla kvalita v útočné fázi.




Sestavy


FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - M. Škoda [-] (76. M. Jirásek [-] ) , M. Knap [-] (82. M. Kilevník [-] ) , J. Holub [-] , M. Čenovský [-] , D. Valášek [-] (46. J. Bano [-] ) , M. Petráček [-] , M. Ponikelský [-] , P. Heidler [-] , M. Michálek [-] , L. Müller [-]

MFK Nové Město nad Metují
D. Flígr [-] - P. Srubjan [-] , A. Lelek [-] (82. R. Darebník [-] ) , J. Vít [-] , D. Borůvka [-] (61. A. Borůvka [-] ) - P. Zákravský [-] , V. Jelen [-] - D. Nejman [-] , J. Semerák [-] , M. Klikar [-] (77. A. Valášek [-] ) , P. Růžička [-]

ŽK: 52. P. Heidler , 63. M. Škoda - 65. D. Nejman , 88. A. Borůvka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Bačo Ondřej - FRYŠ Milan, LINHART Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.