Červený Kostelec v úvodu zápasu neproměnil penaltu a nakonec s Chlumcem vysoko prohrál


Branky


13. J. Labík (p.) , 18. V. Chadraba , 58. J. Hartman , 84. V. Chadraba , 88. J. Labík
0

Jaký průběh zápasu bychom sledovali, kdyby Červenokostelečtí proměnili v desáté minutě penaltu, se nedozvíme. Víme však, že Chlumečtí pokutový kop proměnili a i díky tomu nakonec dospěli k vítězství 5:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během úvodních minut se hra přelévala ze strany na stranu a první výraznou šanci ke skórování měli k dispozici hosté. V desáté minutě si červenokostelecký Dominik Vejman nabíhal do pokutového území na centrovaný balon. Proti míči vyběhl i domácí gólman Ladislav Kukal. Oba hráči ale minuli míč a navíc se srazili. Střet dopadl hůře pro hostujícího Vejmana, který chvíli zůstal ležet na hřišti. Hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop. Toho se ujal Marek Srkal, jeho střelu k tyči ale gólman Kukal přečetl a míč vytěsnil do zámezí. Ve vší euforii si domácí brankář neodpustil komentář na adresu červenokosteleckého Vejmana, a proto viděl žlutou kartu.

Prakticky vzápětí byla penalta k vidění i na druhé straně. Ve třinácté minutě byl unikající Jan Labík v pokutovém území sražen Milanem Kováčikem a rozhodří nařídil další pokutový kop. Jan Labík se vzepřel všem fotbalovým a penaltovým pověrám a jako faulovaný hráč penaltu sám proměnil.

Vstřelená branka nabudila chlumecké k aktivní hře, za kterou byli odměněni v osmnácté minutě. Miroslav Kučera zpoza vápna napřáhl k prudké střele, kterou sice gólman Petr Kobos vyrazil, míč se ale od břevna odrazil dorážejícímu Vítu Chabadovi, který tak pohodlně zvýšil na 2:0.

Po druhé utržené ráně se hosté snažili co nejrychleji snížit. Blízko vstřelení kontaktní branky byli v devatenácté minutě. Jakub Hundák se v malém vápně dostal k zakončení hlavou, gólman Kukal ale předvedl další pohotový zákrok a míč vyrazil na roh.

 

Další góly si Chlumečtí schovali do druhého poločasu. V padesáté osmé minutě se po centru ze standardní situace prosadil Vít Chabada, který využil toho, že brankáři Kobosovi vypadl míč z rukavic. Druhý gól v zápase ale nebyl domácímu hráči pro ofsajd uznán. O několik vteřin později už mohla radost domácích propuknout naplno. Po pravé straně hřiště unikl Jakub Veselský, který svůj postup zakončil přesným centrem na skórujícího Jakuba Hartmana.

 

V posledních minutách zápasu se Vít Chabada dočkal druhého zásahu. V osmdesáté čtvrté minutě Jakub Veselský narýsoval přesný centr, který se skrze šířku celého malého vápna dostal až k Vítu Chabadovi a ten doklepl míč do sítě. O čtyři minuty později se podruhé v utkání prosadil i Jan Labík, jehož střela z přímého kopu zapadla přesně do horního rohu červenokostelecké brány. Chlumec tak zvítězil vysoko 5:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Červený Kostelec
Josef Macek - vedoucí mužstva TJ Červený Kostelec: V Chlumci se nám dlouhodobě nedaří, a navíc dnes bylo vše špatně. Už samotný nástup do autobusu a příjezd deset minut před začátkem utkání není ideální.



Počet diváků: 191. Rozhodčí: Paulus Petr - ŠPÁTA Vladimír, JANATA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.