3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín ve vyrovnaném zápase zdolal Hořice


Branky


25. M. Miler , 45. M. Miler , 61. L. Havel - 10. D. Palm , 53. J. Melichar
0

Hořická Jiskra nedokázala navázat na dobrý vstup do zápasu, kdy se už po deseti minutách ujala vedení. Místo navýšení skóre přišlo vyrovnání a nakonec i obrat výsledku ve prospěch domácího Jičína, který nakonec oslavil vítězství, ač ve druhém poločase neproměnil penaltu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstoupily do zápasu aktivně, a proto se na změnu skóre dlouho nečekalo. V desáté minutě zahrávala Jiskra standardní situaci. Míč se snesl k Dominiku Palmovi, který hlavou přizvedl míč pod břevno brány Michala Puše.

Po inkasované brance se fotbalisté Jičína snažili tlačit do útoku, obrana Hořic byla ale přesná a soustředěná. K první výraznější šanci se tak Jičín dostal až ve dvacáté třetí minutě. Po křídle se rozběhl Marek Kocourek, který svůj postup zakončil centrem do vápna. Míč se dostal k nabíhajícímu Michalu Milerovi, ten ale těsně minul hořickou bránu.

Jičínský záložník Miler si spravil chuť o chvilku později. V pětadvacáté minutě domácí zahrávali rohový kop, po kterém se právě Michal Miler dostal do gólového zakončení. Za vyrovnaného stavu se do šancí dostávaly oba týmy.

Fotbalisté Hořic hrozili především ze standardních situací, Jičínští se spoléhali na úniky po křídlech. Ve třicáté sedmé minutě hosté vyslali na bránu nebezpečnou střelu, kterou gólman Michal Puš s vypětím sil vyrazil nad břevno své brány. V úplném závěru poločasu se Jičínu podařilo zaskočit soupeře gólem do šatny. V pětačtyřicáté minutě se domácí znovu prosadili díky rohovému kopu. Centrovaný balon Jana Míky se snesl k Michalu Milerovi, který druhým gólem poslal svůj tým do poločasového vedení.

Jednobrankový náskok ale domácímu Jičínu ve druhém poločase příliš dlouho nevydržel. V padesáté třetí minutě domácí přišli o balon a do samostatného úniku se dostal útočník Jiří Melichar, který své sólo zakončil vyrovnávací brankou.

Vyrovnaný stav dal oběma týmům znovu naději na vítězství. Skóre na svoji stranu nakonec strhli domácí. V šedesáté první minutě táhl akci po pravé straně Marek Kocourek, jehož přihrávka našla nabíhajícího Lukáše Havla, který první brankou v jičínském dresu vrátil domácím vedení.

 

Ve zbývající půlhodině se Jičín snažil pojistit své vedení. Ideální šanci domácí dostali v sedmdesáté druhé minutě, kdy brankář Pavel Žižka ve vápně fauloval Marka Kocourka. Penalty se ujal Michal Voldán, gólman Žižka ale svůj faul napravil a penaltu vychytal. Ani to však fotbalisty Hořic k vyrovnání nenabudilo, a Jičín tak své těsně vedení uhájil až do konce. 



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér SK Jičín: Dnes jsme výhru vydřeli a vybojovali, nicméně jsme se o klidný průběh připravili sami svými chybami v obranné činnost (první gól neubráněná standardka, druhý moje hrubka, kdy jsem hostům gól daroval) a také v útočné fázi, kdy jsme neproměnili množství nadějných a gólových šancí především v závěru. Proto jsme se o výsledek strachovali do poslední minuty. Výhry si přesto velmi cením, protože jsme dokázali dvakrát otočit nepříznivý vývoj utkání ve svůj prospěch a získat tak cenné tři body.

TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí mužstva TJ Jiskra Hořice: Dnešní výkon byl oproti minulému utkání horší. I přes dobrý začátek jsme lehce ztráceli míč a tím domácím umožnili dostat se do tlaku. Dva špatně ubráněné rohové kopy v prvním poločase znamenaly obrat ve skóre. Po našem vyrovnání přišla rychlá odpověď Jičína, a i když se domácí klepali o výhru až do konce, tak byla nakonec zasloužená.



Sestavy


SK Jičín
M. Puš [-] - M. Šaroun [-] , M. Jeník [-] , J. Ulvr [-] , T. Veg [-] - J. Sajdl [-] (86. J. Nálevka [-] ) , M. Miler [-] , M. Voldán [-] , M. Kocourek [-] (90. O. Chramovský [-] ) , J. Míka [-] - L. Havel [-] (65. M. Mészáros [-] )

TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - M. Tomáš [-] (76. J. Šedivý [-] ) , D. Palm [-] , D. Melaga [-] , J. Šeda [-] - J. Kočí [-] , J. Rozsévač [-] , P. Kuneš [-] (81. A. Šlambera [-] ) , J. Kuneš [-] (67. J. Kněžourek [-] ) , P. Palm [-] - J. Melichar [-] -

ŽK: 27. M. Miler , 48. M. Voldán , 79. M. Jeník , 91. O. Chramovský - 50. J. Kuneš .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Rychtár Tomáš - ARNOŠT Zdeněk, KRUCKÝ Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.