J. Knyrek 25. (p.)
Š. Derner 65.
2:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 10:15

4.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř poprvé v sezoně inkasovala, na hřišti Slavie přesto zvítězila


Branky


25. J. Knyrek (p.) , 65. Š. Derner - 14. M. Michálek (p.) , 33. D. Valášek , 45. M. Čenovský , 88. M. Škoda
0

Oba týmy měly v prvním poločase zahrávat pokutový kop, který byl v obou případech proměněn. Za nerozhodného stavu se lépe prosazovali fotbalisté Jaroměře, kteří se ještě před koncem poločasu dostali do vedení 1:3. Slavii sice ve druhé půli podařilo snížit, místo dramatického závěru utkání však přišla čtvrtá branka Jaroměře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní minuty utkání byly vyrovnané a příliš šancí nenabídly, útočná hra obou mužstev obvykle končila před hranicí soupeřova pokutového území. Ve třinácté minutě se hosté dostali do přečíslení, kličkovanou jaroměřského Martina Knapa zastavila domácí obrana ve vlastním vápně nedovoleným způsobem a následovala penalta. Té se ujal Martin Michálek, který svoji ránu odrazil od tyče do sítě a otevřel skóre utkání.

 

Z vedení se Jaroměř radovala pouze několik minut, ve dvacáté čtvrté minutě získali výhodu pokutového kopu i domácí. Jaroměřský Pavel Heidler totiž při bránění rohového kopu přistrčil a srazil k zemi domácího fotbalistu. Penalty se zhostil Jakub Krynek, který zamířil k tyči tak přesně, že ani gólman Michal Ondráček, který vystihl jeho záměr, vyrovnávací brance nezabránil.

 

Ve třicáté druhé minutě si Jaroměř vzala své vedení zpět. Centr ze standardní situace způsobil v obraně Slavie zmatek. Gólman Ryan Lenihan doplatil na nedostatečnou komunikaci se svým obráncem, který do centrovaného balonu spolu s Lenihanem naskakoval. Míč domácímu brankáři vypadl z rukavic přímo k jaroměřskému Danielu Valáškovi, který uklidil míč do odkryté brány.

 

Díky druhému gólu se Jaroměř dostala do herní pohody, kterou po vstřelení úvodní branky nenašla, a i proto přišlo vyrovnání. Ve třicáté sedmé minutě našel Jan Bano polovysokým centrem nabíhajícího Filipa Vondrouše, ten ale špičkou kopačky minul bránu. Krátce před koncem poločasu hosté dali i třetí gól. Centr Jana Bana od rohového praporku se ve vápně snesl k Martinu Čenovskému, který efektním zakončením přes hlavu vysmýčil horní roh domácí brány.

 

Ve druhém poločase se hradecká Slavie nemínila vzdávat a bojovala o zdramatizování zápasu. Domácí se tak drželi na balonu, kombinovali na útočné polovině a nakonec se dočkali kontaktní branky. V pětašedesáté minutě propadl míč v pokutovém území k útočníkovi Šimonu Dernerovi, který nekompromisní ranou snížil na 2:3.

 

Slavia se od té doby ještě více tlačila do útoku, Jaroměř ale zároveň hrozila z rychlých brejků. V osmdesáté šesté hostující Martin Škoda táhl po levém křídle protiútok, proti zakončujícímu hráči ale výborně zasáhl gólman Slavie. V osmdesáté osmé minutě právě Martin Škoda definitivně rozhodl o výhře Jaroměře. Jeho střela z rohu vápna zapadla přesně pod břevno domácí brány. Jaroměř tak zvítězila 2:4. 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér FC Slavia Hradec Králové: Fyzicky velmi dobře vybavený soupeř dokázal trestat naše chyby a zaslouženě zvítězil.

FK Jaroměř
Miloš Exnar - trenér FK Jaroměř: I ve druhém venkovním zápase jsme byli střelecky produktivní. Tým pracoval znovu velmi organizovaně. V určitých pasážích zápasu jsme fotbalovost nahrazovali obětavostí a bojovností. Emotivní utkání. Tří bodů si velmi ceníme.



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
R. Lenihan [-] - M. Šolc [-] , M. Mottl [-] , V. Horák [-] (83. B. Pilný [-] ) , J. Lán [-] - J. Knyrek [-] , D. Veselý [-] (4. J. Rolník [-] ) , J. Linhart [-] , M. Brázda [-] - D. Chobotský [-] , Š. Derner [-] -

FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - P. Heidler [-] , M. Ponikelský [-] , F. Vondrouš [-] (68. M. Škoda [-] ) , M. Čenovský [-] (55. J. Holub [-] ) , M. Knap [-] , J. Bano [-] (83. M. Petráček [-] ) , M. Michálek [-] , L. Müller [-] , A. Horák [-] (91. M. Jirásek [-] ) , D. Valášek [-]

ŽK: 32. J. Knyrek , 43. D. Chobotský , 79. Š. Derner , 79. J. Lán - 24. P. Heidler , 43. M. Ondráček , 55. M. Knap .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Hlaváč Martin - MUCHA Tomáš, MARTÍNEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.