Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod šesti góly přehrál Nové Město


Branky


35. J. Vaněček , 38. O. Nejman , 40. L. Hlava , 46. M. Brich , 70. M. Rojšl , 77. P. Simon - 73. D. Nejman
0

Po úvodu, který nabídl šance na obou stranách, se začali prosazovat výhradně domácí fotbalisté, kteří se ještě před koncem první půle ujali třígólového vedení. Ve druhém poločase Náchod pouze navyšoval skóre rozhodnutého zápasu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Náchoda se od úvodu usadili na polovině Nového Města, v první vyložené šanci utkání se ale octli právě Novoměstští. V jedenácté minutě se za domácí obranu dostal Radek Kollár, jeho zakončení ale nebylo důrazné a směřovalo pouze do náručí gólmana Jiřího Hladíka.

V dalším průběhu si šance tvořili převážně domácí, Martinu Malému ani Patriku Simonovi se však gólmana Jana Šebestu nedařilo překonat. Gólové prázdno domácí prolomili až ve třicáté páté minutě. V té době se míč odrazem od domácího Michaela Moravce dostal k Jakubu Vaněčkovi, který z hranice malého vápna nedal Šebestovi šanci a ranou k tyči otevřel skóre zápasu.

O tři minuty později se Náchodští radovali podruhé. Ve třicáté osmé minutě dokázal brankář Šebesta pohotovým zákrokem vytáhnout střelu Martina Malého, míč se ale odrazil na hranici vápna k Ondřeji Nejmanovi, který nekompromisní ranou dostal míč do sítě.

Povedený závěr poločasu domácí završili ve čtyřicáté minutě. Brankáři Janu Šebestovi se nepodařil efektní odkop rabonou a míč se dostal na hranici pokutového území k Jakubu Vaněčkovi. Ten předložil balon Lukáši Hlavovi, který upravil na poločasových 3:0.

Ve druhém poločase domácí pokračovali ve svém produktivním výkonu. Na konci prvního dějství nastřelil domácí Ondřej Szabo z přímého kopu tyč. Ve čtyřicáté šesté minutě náchodský záložník zvolil centr, který posadil na hlavu skórujícího Marka Bricha.

Po vstřelení čtvrté branky náchodská kanonáda na několik minut ustala, a to i díky zákrokům brankáře Jana Šebesty. V sedmdesáté minutě nicméně ani novoměstský gólman nestačil na sólo Martina Malého, který před odkrytou bránu předal balon střídajícímu Michalu Rojšlovi, který zvýšil na 5:0.

V sedmdesáté třetí minutě se alespoň kosmetické úpravy výsledku dočkali i hosté. Nové Město zachytili kombinaci domácích a přešlo do protiútoku. Brejk hostů vyřešil po přihrávce Martina Klikara Dominik Nejman, který zakončoval do prázdné brány.

 

Poslední gólové slovo si ale nenechali domácí vzít. V sedmdesáté sedmé minutě si Patrik Simon narazil balon s Martinem Malým, dostal se díky tomu sám do vápna a přesným zakončením pečetil výhru Náchoda 6:1.



Ohlasy k zápasu


FK Náchod
Michal Malý - vedoucí mužstva FK Náchod: Utkání jsme měli pod kontrolou, hosté měli z počátku dvě šance, které nevyužili a dále jsme již nic neponechali náhodě. Byli jsme fotbalovějším týmem a zaslouženě zvítězili.




Sestavy


FK Náchod
J. Hladík [-] - D. Král [-] , M. Moravec [-] , J. Hable [-] , O. Nejman [-] (70. D. Schärfer [-] ) - O. Szabo [-] (60. R. Pípek [-] ) , L. Hlava [-] (60. T. Vejprava [-] ) , P. Simon [-] , M. Brich [-] - J. Vaněček [-] (52. M. Rojšl [-] ) , M. Malý [-]

MFK Nové Město nad Metují
J. Šebesta [-] - V. Jelen [-] , D. Nejman [-] , P. Růžička [-] , D. Borůvka [-] , N. Soumar [-] (46. V. Maur [-] ) , J. Vít [-] (85. M. Hofman [-] ) , M. Klikar [-] , A. Lelek [-] , R. Darebník [-] , R. Kollár [-]

ŽK: 23. O. Szabo - 39. J. Šebesta , 76. D. Nejman , 90. A. Lelek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Trejbal Adam - KRUCKÝ Dušan, PODHAJSKÝ Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.