4:1
(1:0)
60. S. Pohl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí díky dobrému vstupu do druhé půle porazilo Rychnov


Branky


0

Oba týmy si během devadesátiminutové hrací doby vytvořily řadu nadějných šancí. Efektivnější v zakončení byli nicméně domácí fotbalisté, kteří i díky hattricku Milana Tomčíka vyhráli 4:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrchlabí i Rychnov se od úvodu prezentovali ofenzivně laděnou hrou. V osmé minutě se jeden z domácích hráčů probojoval do pokutového území, než ale stihl zakončit obránci Rychnova jeho záměry zblokovali. O tři minuty později se Vrchlabští dostali do nadějného přečíslení, nepřesná finální přihrávka však nadějně se rozvíjející akci zastavila.

I fotbalisté Rychnova sázeli na rychlé přechody do útoku a centrované míče adresované do pokutového území, ani oni se však branky v úvodu nedočkali. Na změnu skóre se čekalo do dvacáté osmé minuty a byli to domácí, kdo se prosadil jako první. Jmenovitě Lukáš Hájek, který určil poločasové skóre 1:0.

I ve druhé půli se hra přelévala ze strany na stranu. Zatímco hosté si gólové příležitosti vytvářeli, domácí je proměňovali. Proto Vrchlabí navýšilo své vedení už pět minut po zahájení druhé půle, když na hostujícího gólmana Davida Holoubka poprvé vyzrál Milan Tomčík. Tentýž vrchlabský fotbalista se prosadil i o pět minuty později, kdy zvyšoval na 3:0.

 

Rychnovští se nechtěli vzdávat tak brzy a o dalších pět minut později vykřesali jiskřičku naděje, když na 3:1 korigoval Stanislav Pohl. Ve zbývající půlhodině ale Rychnov další příležitosti nevyužil. V závěru zápasu tak Vrchlabí definitivně potvrdilo své vítězství, když Milan Tomčík zkompletoval hattrick. 



Ohlasy k zápasu


FC Vrchlabí
Roman Fictum - vedoucí mužstva FC Vrchlabí: Od první minuty se hrál rychlý, bojovný fotbal. Nám se dařila kombinační hra, dobře a bez chyb jsme bránili a díky tomu jsme se ujali zaslouženě vedení. Ve druhé půli jsme pokračovali v naší důsledné hře a zaslouženě dovedli utkání do vítězného konce. K hladkému průběhu utkání přispěla i trojice rozhodčích, která si věděla rady i ve složitějších situacích.




Sestavy


FC Vrchlabí
P. Hladík [-] - M. Tomčík [-] (88. P. Šafář [-] ) , P. Žďárský [-] (90. J. Blažej [-] ) , M. Hradecký [-] , J. Fink [-] , Z. Kout [-] (81. O. Matěják [-] ) , Š. Hančovský [-] , J. Pleva [-] , L. Hájek [-] , L. Hawel [-] , M. Hanuš [-]

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
D. Holoubek [-] - L. Brandejs [-] , M. Bárnet [-] , M. Pups [-] (64. M. Bittner [-] ) - J. Nosek [-] (86. M. Mňuk [-] ) , S. Pohl [-] , R. Zajíček [-] , T. Tichý [-] (46. L. Reichl [-] ) - J. Počtýnský [-] , M. Kráčmer [-] , O. Bastos [-] (64. O. Stieber [-] ) -

ŽK: 14. P. Žďárský , 85. M. Tomčík - 42. O. Bastos .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: Bačo Ondřej - TREJBAL Adam, RYCHTÁR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.