3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 17:00

1.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř zužitkovala svoji převahu a porazila Lázně Bělohrad


Branky


58. M. Michálek (p.) , 71. J. Bano , 90. O. Častvaj
0

Fotbalisté Jaroměře si během utkání vytvořili řadu vyložených šancí a řadu z nich nevyužili. Na první branky se proto čekalo téměř hodinu hry. Poté se začala prosazovat výhradně Jaroměř, která třemi góly rozhodla o svém vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jaroměř byla už v minulé sezoně týmem, který si v zápasech vytvářel řadu šancí. I proto se na první závar nové sezony čekalo pouhé čtyři minuty. Do velké šance se v té době dostal Martin Kilevník, kterému se málem podařilo přehodit vyběhnuvšího gólmana Marka Galla. Zhruba po čtvrthodině hry na sebe poprvé upozornili i hosté, konkrétně Jakub Loner, který orazítkoval břevno domácí brány.

Tato příležitost jako by ukončila aktivní úvod zápasu. V následujících minutách se žádné z mužstev do výraznějších šancí nedostávalo. Další větší šance přišla až v závěru poločasu. Ve čtyřicáté čtvrté minutě domácí rozehrávali standardní situaci. Centrovaný balon se snesl k zadní tyči bělohradské brány, tam jej ale do sítě nedokázal usměrnit domácí Martin Kilevník.

Do druhého poločasu domácí vstoupili tak, jak odešli z toho prvního. Minutu po zahájení hry se po pasu Jana Bana dostal do samostatného úniku Daniel Valášek, tváří v tvář hostujícímu brankáři ale zaváhal. Po následném rohovém kopu se před gólmanem Gallem octl Filip Vondrouš, ani on ale na bělohradského gólmana nevyzrál.

Po sérii dalších jaroměřských nevyužitých šancí začaly góly padat až od padesáté osmé minuty. V pokutovém území byl faulován Filip Vondrouš a rozhodčí odpískal ve prospěch domácích pokutový kop. Toho se ujal Martin Michálek, který bez potíží proměnil. V jednasedmdesáté minutě se branky konečně dočkal i Jan Bano, který se z přímého kopu trefil k levé tyči bělohradské brány.

 

I v následujícím průběhu to byla převážně Jaroměř, kdo si vytvářel, ale neproměňoval šance. Definitivní potvrzení výsledku tak přišlo ve druhé minutě nastavení, kdy důraz ve vápně uplatnil při rohovém kopu Ondřej Častvaj. 



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Miloš Exnar - trenér FK Jaroměř: S přibývajícími minutami jsme stupňovali náš tlak, s kterým přicházely i šance. Zápas jsme chtěli zvládnout herně i výsledkově, což se bezezbytku podařilo.




Sestavy


FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - F. Vondrouš [-] (64. M. Jirásek [-] ) , M. Kilevník [-] , J. Bano [-] (83. A. Horák [-] ) , M. Čenovský [-] (88. M. Ponikelský [-] ) , D. Valášek [-] (63. J. Holub [-] ) , M. Petráček [-] (68. O. Častvaj [-] ) , M. Knap [-] , P. Heidler [-] , M. Michálek [-] , L. Müller [-]

SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - P. Topič [-] , J. Odvárko [-] (83. D. Michálek [-] ) , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , R. Šorm [-] (78. D. Holomba [-] ) , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , T. Rejman [-] (83. M. Šorm [-] ) , D. Mindl [-] (78. M. Truneček [-] ) , D. Malý [-]

ŽK: 27. P. Heidler , 62. L. Müller , 68. M. Michálek , 87. M. Knap - 19. D. Malý , 23. R. Šorm , 57. T. Rejman , 58. J. Loner . ČK: 87. L. Müller .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Beránek David - ŽEROVNICKÝ David, MLYNÁŘ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.