0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 17:00

1.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec v bezgólovém zápase porazil Cidlinu po penaltách


Branky


0

Oba týmy se v průběhu devadesáti minut prezentovali aktivní hrou, gól však ani jedna strana nevstřelila. Ke slovu tak přišel penaltový rozstřel, který díky brankáři Kukalovi vyšel lépe Chlumci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se hra přelévala ze strany na stranu. Fotbalisté Chlumce hrozili nebezpečnými centry posílanými do vápna domácích. I Cidlina se dostala k ohrožení chlumecké brány, gólman Ladislav Kukal však podržel svůj tým a neinkasoval.

Ve druhé půli pokračovala oboustranně ofenzivní hra. Častěji se do šancí dostávali fotbalisté Chlumce, ani oni ale gólmana Stanislava Strýhala nepřekonali. O vítězi tak musel rozhodovat penaltový rozstřel.

 

Penaltový rozstřel vyšel mnohem lépe Chlumeckým. Hostující gólman Ladislav Kukal chytil první dvě penalty soupeře, a přestože hosté jednou trefili tyč, zvítězili v rozstřelu 3:4. 



Ohlasy k zápasu


RMSK Cidlina Nový Bydžov
Petr Průcha - trenér RMSK Cidlina Nový Bydžov: Vyrovnané utkání, které v penaltách přineslo více štěstí hostům. Přesto, oproti předchozímu vzájemnému zápasu, ve kterém jsme měli spoustu zkušených hráčů, jsme se zlepšili o tři branky a pro náš mladý tým je po dobrém výkonu výsledek solidní. Na pouť jsme chtěli fanouškům přinést plný bodový zisk, ale i tak by měl náš výkon být povzbuzením do dalších bojů.




Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - P. Mokošín [-] , M. Jilemnický [-] , M. Holec [-] , P. Ruml [-] , P. Mejstřík [-] (79. V. Mokošín [-] ) , J. Trejbal [-] (88. P. Obermajer [-] ) , A. Zich [-] (46. F. Hlušička [-] ) , M. Vincour [-] , J. Vrabec [-] , P. Pokorný [-] (82. J. Jelínek [-] )

FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - J. Veselský [-] , J. Hartman [-] (88. J. Jelínek [-] ) , Z. Dušek [-] , J. Kučera [-] , M. Kučera [-] (56. J. Novotný [-] ) , V. Doležal [-] (75. K. Staněk [-] ) , J. Labík [-] , J. Vopátek [-] , M. Bráborec [-] , D. Homoláč [-]

ŽK: 90. M. Holec - 62. J. Novotný , 84. J. Labík .
Počet diváků: 630. Rozhodčí: Vítek Pavel - FIŠER Pavel, ŠEDIVÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.