Bezdružice doma nestačily na Chodský Újezd


Branky


40. P. Pikl , 65. T. Sykal
0

Bezdružice v 11. kole přivítaly na svém trávníku zatím celkem suverénní Chodský Újezd, utkání bylo velmi vyrovnané. I díky brankáři Čepelákovi ale brali body hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezdružice si vytvořily několik slibných příležitostí, gól ovšem dal Pikl

V Bezdružicích se hrálo velmi bojovné utkání. Do šancí se dostávalo hlavně domácí mužstvo, ovšem v každé své šanci vyhořeli na skvěle chytajícím Jiřím Čepelákovi z Chodského Újezdu. Na gól se čekalo až do 40. minuty, kdy po střele Faba vypadl míč domácímu brankáři a z dorážky už to měl jednoduché Petr Pikl. Zásluhou nejlepšího střelce soutěže tak Chodský Újezd po poločase vedl v Bezdružiciích 0:1. 

Druhá půle byla velmi vyrovnaná, šťastnější bylo hostující mužstvo

V druhém poločase si dokázala šance vytvářet obě mužstva, ovšem domácí celek se srovnávajícího gólu ne a ne dočkat. V 65. minutě se po krásné brejkové situaci dostal k míči ve vápně Tomáš Sykal a tvrdou ranou nedal domácímu brankáři šanci. Domácí se snažili s utkáním ještě něco udělat, ovšem vždy vyhořeli na skvěle chytajícím Čepelákovi. Chodský Újezd si tak z Bezdružic odvezl další tři body a zůstává tak na druhém místě. 



Ohlasy k zápasu



TJ Chodský Újezd
Lukáš Zajíc: Nám se příliš nedařilo, hrálo se na těžkém terénu a příliš se nedalo hrát kombinaci po zemi. Balony se často nakopávaly a bylo hodně soubojů, v bráně nás dnes držel gólman Čepelák, který tam několikrát vytáhl jasné góly



Sestavy


TJ Jiskra Bezdružice
P. Dvořák [-] - J. Bartoška [-] , M. Dvořák [-] , J. Michalčák [-] , P. Holík [-] (70. R. Fojtík [-] ) , P. Čapek [-] , V. Gábor [-] , N. Škornička [-] (46. J. Gruber [-] ) , D. Szegecs [-] , D. Maroušek [-] , S. Čada [-]


ŽK: 28. P. Čapek - 11. M. Trejbal , 60. L. Pikl st. , 85. T. Trejbal .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Majerčík Jaroslav - MAROUŠEK Petr (N), OPAVA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.