0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 12:00

10.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Sedlišti byl špatný terén, jediný gól vstřelil hostující Flíček


Branky


0

Povětrnostní podmínky ani déšť neminuly ani hřiště v Sedlišti, které bylo velmi podmáčené a tak utkání nenabídlo příliš pohledný fotbal. Za zmínku stojí jen branka hostujícího Flíčka, který tak získal pro Kšice důležité 3 body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první polovině dokázali skórovat jen hosté

V utkání nebylo příliš pohledných věcí, hlavně z důvodu silného větru a deště, který navíc úplně promočil hřiště. Z toho důvodu bylo utkání plné nepřesností, špatných přihrávek a ani jeden z týmů se nemohl dostat do zakončení. Za zmínku stojí jen příležitost ze 45. minuty, kdy domácí brankář podcenil střelu z dálky hostujícího Pavla Flíčka a ten vstřelil vedoucí gól svého mužstva 0:1. 

  

Druhý poločas příliš nenabídl, hosté si odvezli tři body

I druhý poločas se nesl hlavně v duchu nepřesností, hrálo se převážně ve středu hřiště a ani jeden tým nedokázal nijak vážněji ohrožovat branku druhého celku. Hostující tak mohli být velmi rádi za jedinou branku v utkání, která jim nakonec přinesla i důležité 3 body po posledních nevydařených utkáních. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kšice
Michal Foltas: "Dnešní utkání nemělo s fotbalem příliš společného, jestli se za celý zápas čtyřikrát vystřelilo na bránu, tak je to hodně."



Sestavy


TJ Zetor Tisová
T. Kozák [-] - V. Pryvrattskyi [-] , I. Balash [-] , V. Samek [-] (60. P. Gabčo [-] ) , M. Foltas [-] (80. R. Radocha [-] ) , E. Šály [-] , O. Šebor [-] (14. I. Mykhailovskiy [-] ) , V. Koscelník [-] , D. Fitsek [-] , D. Gabčo [-] , M. Samek [-]

TJ Sokol Kšice
J. Bárta [-] - P. Janout [-] , P. Kaprhál [-] , M. Volf [-] , P. Flíček [-] , A. Smetana [-] - I. Šetlík [-] (10. P. Jankov [-] ) , M. Schejbal [-] (50. L. Bordeniuc [-] ) , J. Šetlík [-] , M. Šetlík [-] - K. Dýdek [-] -

ŽK: 55. J. Šetlík , 58. M. Volf .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Uhlíř Jan - ROŽUMBERG Ota (N), ŠETLÍK Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.