4:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 10:30

10.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí utkání s přehledem zvládli, dvěma góly přispěl Sykal


Branky


11. T. Sykal , 15. M. Trejbal , 27. T. Sykal , 44. L. Founě
0

Souboj dvou týmů hrajících loňskou sezónu 1.B třídu vyzněl lépe pro domácí celek, což nebylo až tak velkým překvapením, při postavení Částkova v tabulce, který se dále potácí na chvostu tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí čtyřmi brankami v první půli rozhodli o vítězi utkání

Domácí Chodský Újezd nastoupil do utkání v roli favorita, již v 11. minutě dokázali domácí v utkání vstřelit první gól. Po kombinaci ve středu hřiště se dostal k míči Tomáš Sykal, který šel sám na brankáře, kterého s přehledem překonal - 1:0. O čtyři minuty se za vápnem dostal ke střele Martin Trejbal a střelou pod víko zvýšil už na 2:0. 

 

Ve 27. minutě se opět k odraženému míči dostal Tomáš Sykal, který tvrdou střelou k tyči nedal brankáři hostí šanci. 3:0. Domácí byli hlavně v první půli lepší v kombinaci, vytváření šancí a celkově měli na hřišti převahu. Těsně před poločasem ve 44. minutě našel svou přihrávkou Juraj Fabo mladíka v sestavě Lukáše Founěho, který se nemýlil a krásnou střelou zvýšil již na 4:0. První poločas tak jednoznačně vyšel lépe Chodskému Újezdu. 

Druhý poločas byl na góly 1:1, domácí si utkání pohlídali

Druhá část utkání se už spíše jen dohrávala, domácí nebyli tolik kombinačně aktivní jako v první půli, čemuž rozhodně přihrávalo i počasí, které při utkání bylo velmi nepříznivé. Hosté dokázali zkorigovat utkání v 70. minutě, když se z pokutového kopu prosadil hostující Jaroslav Boček - 4:1. O chvíli později ovšem mazácky zakončoval Juraj Fabo, který kličkou obešel brankáře a zakončoval do prázdné - 5:1. Utkání toho více nepřineslo, Chodský Újezd získal další tři body a udržel se tak na druhém místě. 



Ohlasy k zápasu


TJ Chodský Újezd
Lukáš Zajíc: "Hru hodně ovlivňovalo počasí, ale první půli se nám dařilo hrát kombinačně a Částkov jsme téměř k ničemu nepustili. Druhý poločas už byl z naší strany horší, nedařila se nám kombinace ani koncovka, ale utkání jsme dovedli do vítězného konce, za což jsme rádi."

TJ Hraničář Částkov
Milan Maczko: "I když počasí fotbalu určitě nepřálo, co se týče větru, tak soupeři jako by počasí vyhovovalo. Bylo to náročné a bojovné. Naši kluci bojovali jak mohli, ale bohužel soupeř byl lepší."



Sestavy


TJ Chodský Újezd
L. Kozák [-] - L. Founě [-] , M. Founě [-] , M. Trejbal [-] , J. Fabo [-] , J. Pikl [-] , P. Pikl [-] , T. Sykal [-] , J. Zivčák [-] , L. Pikl ml. [-] , P. Opava [-]

TJ Hraničář Částkov
J. Landrgott [-] - P. Kaše [-] , J. Benniak [-] , V. Pešek [-] , T. Kopecký [-] , J. Boček [-] , P. Hobza [-] , P. Jakubec [-] , J. Mihál [-] , J. Říha [-] , D. Burda [-]

ŽK: 4. J. Landrgott .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kroupa Jiří - OPAVA František (N), NEKOLA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.