7:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Bělá zničila nemohoucí Zbůch


Branky


10. D. Koudela , 43. J. Volf , 55. O. Kroj , 60. J. Volf , 70. J. Volf , 85. J. Volf , 89. O. Kroj
0

Jasná záležitost. Sokol si v sobotu odpoledne otevřel střelnici a návštěvníky ze Zbůchu vyprovodil sedmigólovým přídělem. Hlavní hvězdou byl čtyřgólový Jan Volf.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Bělá započala debakl Baníku už v 10. minutě, když se prosadil David Koudela. Druhou branku přidala až dvě minuty před koncem, když se poprvé v zápase prosadil Jan Volf. I když domácí v poločase vedli o dva góly, mohli být nespokojení, Zbůch totiž k ničemu nepustili a sami spálili další šance.

 

Mrzet je to ale nemuselo, vše si vynahradili po změně stran. Na Oldřicha Kroje navázal Jan Volf, který v 60. minutě zvyšoval už na 4:0 a za deset minut dokonal hattrick. Přesto neměl Jan Volf dost a pět minut před koncem přidal další gól. Pozadu nechtěl zůstat ani Oldřich Kroj a dokončil demolici nebohého Baníku.

 

Hosté měli velké problémy se sestavou, a tak se není co divit, že zápas dopadl, jak dopadl. Od 50. minuty byli na hřišti tři dorostenci Baníku kvůli zranění svých starších kolegů. 

 

Máte ze zápasu fotky? Víte o někom, kdo fotí nebo by fotit mohl? Dejte nám vědět na jan.laluch@fotbalunas.cz, ať jsou články ještě atraktivnější!



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Zbůch
Oficiální facebookový profil klubu TJ Baník Zbůch: „Na desáté kolo by raději všichni hráči co nejdříve zapomněli. Deštivé a chladné odpoledne v Dolní Bělé bylo jedním velkým zmarem. K utkání jsme jeli pouze s dvanácti hráči, a to s otazníky nad zdravotním stavem několika hráčů. Již v prvním poločase kvůli nedoléčenému zranění střídal Šiman. Z naší strany jsme se nedostávali téměř do šancí. Soupeř vedl o poločase 2:0. Rovnou ze zápasu dorostu dorazili o přestávce Hájek, Klečka ml. a Hrdlička. V poločase museli pro zranění Vladaře všichni tři na hřiště. Totální krize našeho týmu nakonec skončila debaklem a můžeme být rádi, že konečné skóre bylo 7:0.“



Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá
J. Polívka [-] - J. Volf [-] , D. Popp [-] , M. Nigrini [-] , T. Polcar [-] , L. Pešička [-] , O. Sýba [-] , O. Kroj [-] , L. Pešička [-] , D. Koudela [-] , T. Bušek [-]

TJ Baník Zbůch
Š. Chrien [-] - S. Schejbal [-] , P. Bufka [-] , J. Šiman [-] (30. A. Klečka [-] ) , T. Bártek [-] , J. Hrdlička [-] , Z. Kopček [-] (45. D. Hájek [-] ) , L. Vladař [-] (50. J. Hrdlička [-] ) , M. Netušil [-] , M. Fořt [-] , J. Veselý [-]

Hráči zápasu: O. Kroj , J. Volf .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: LANG Josef - SPILLER Richard (N), KRAUS Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.