FOTO: Schejbal hlavní postavou duelu Zbůchu a Ledců


Branky


0

Dva góly a červená karta v závěru. Stanislav Schejbal zařídil Baníku tři body a utnul tak čtyřzápasovou sérii porážek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zbůch se vypořádal i s notnými absencemi. Pro zápas s Ledci nemohl počítat se zraněnými Šimanem a Prokopem, Lorenc je pro změnu na šachovém turnaji. První poločas sice přinesl několik šancí na obou stranách, ale bezbrankové skóre udrželi dobrými zákroky gólmani Chrien a Ulč.

 

Po změně stran se zvýšilo i tempo hry, úvodní branka padla však až v 68. minutě. Po Vladařově akci se dostal k odraženému míči Stanislav Schejbal a poslal Baník do vedení! Za šest minut se domácí kanonýr postavil k přímému kopu z hranice velkého vápna a připsal si jubilejní 10. branku sezóny!

 

To byl však Schejbalův poslední světlý moment. V 84. minutě dostal společně s hostujícím Kabátem druhou žlutou kartu a oba se museli poroučet do sprch. Zbůch chvíli před koncem upravil skóre na 3:0, když si po pěkné akci připsal svou první branku v dospělém fotbale střídající Michal Klečka.

 

Zdroj: Facebook TJ Baník Zbůch, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zbůch
Hráč Jan Hrdlička: "První poločas byl vyrovnaný. Po přestávce jsme se ale zvedli a hráli jsme daleko lépe. Celý mančaft odehrál solidní zápas, bojovali jsme. Byl to zase klasicky vyhecovaný zápas."




Sestavy


TJ Baník Zbůch
Š. Chrien [-] - S. Schejbal [-] , P. Bufka [-] (85. M. Klečka [-] ) , T. Bártek [-] , R. Pfeifer [-] , J. Hrdlička [-] , J. Hrdlička [-] (46. P. Malý [-] ) , L. Vladař [-] (86. D. Hájek [-] ) , M. Netušil [-] , M. Fořt [-] , J. Veselý [-]

FK Ledce
L. Ulč [-] - J. Pokorný [-] , A. Pašek [-] , V. Kabát [-] , L. Palek [-] , P. Toptej [-] , J. Mareš [-] , P. Fryč [-] (70. T. Zimmer [-] ) , D. Štefánek [-] , O. Tupý [-] , P. Novohradský [-]

ŽK: 15. L. Vladař , 51. S. Schejbal , 63. R. Pfeifer - 43. V. Kabát , 58. J. Mareš , 67. P. Fryč , 76. P. Toptej . ČK: 84. S. Schejbal - 84. V. Kabát .
Hráči zápasu: S. Schejbal , M. Klečka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: SOPR Dušan - STŘEŠTÍK Jiří (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.