Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Výhra byla samozřejmostí, říká nýřanský Rosol


Branky


8. J. Pertlík , 17. Z. Zdvihal , 36. J. Cvachouček , 47. Z. Zdvihal , 82. V. Tyml , 90. M. Prach - 64. J. Mareš (p.)
0

Povinnost splněna. Tak znělo pozápasové heslo v kabině Nýřan, které šesti góly srazily Ledce. Domácí tak může mrzet akorát ztracené čisté konto, o které je připravil z penalty Mareš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ač domácí favorit zpočátku nepředváděl hru, kterou od sebe očekával, už v osmé minutě vedl. Na gól Jana Pertlíka navázal za chvíli Zdeněk Zdvihal a uklidnil do té doby špatně bránící Nýřany. Ve 36. minutě odskočil Dioss už na rozdíl třech branek, když se prosadil Jan Cvachouček.

 

Pokud hostující celek ještě doufal v zázrak, chvilinku po změně stran ho o všechny zbylé naděje připravil v utkání podruhé skórující Zdeněk Zdvihal.

 

Domácí pohodlné čtyřgólové vedení uspokojilo (není se co divit) a Ledce měly hned více prostoru. Toho dokázaly využít po hodině hry a donutily Nýřanské k chybě ve vápně, která vyvrcholila hvizdem sudího Kříže a proměněným pokutovým kopem Jana Mareše.

 

Hned však bylo patrné, že šlo jen o nepatrné vykolejení domácího vlaku směřujícího do tříbodového cíle. Po cestě se ještě trefili Václav TymlMatyášem Prachem, a tak Nýřany slaví pohodovou výhru 6:1.

 

Máte ze zápasu fotky? Víte o někom, kdo fotí nebo by fotit mohl? Dejte nám vědět na jan.laluch@fotbalunas.cz, ať jsou články ještě atraktivnější!



Ohlasy k zápasu


TJ Nýřany
Brankář Miroslav Rosol: „Výhra byla samozřejmostí, i když jsme ze začátku nehráli to, co jsme chtěli. Pouštěli jsme soupeře po našem špatném bránění do spousty šancí, které hosté nedokázali naštěstí proměnit. My jsme také hodně možností neproměnili, mohli jsme dát víc branek.“




Sestavy


TJ Nýřany
M. Rosol [-] - J. Hauer [-] , L. Šlégl [-] , J. Cvachouček [-] , L. Konárek [-] (68. V. Tyml [-] ) , T. Michálek [-] (88. M. Rosol [-] ) , M. Prach [-] , Z. Zdvihal [-] , J. Niedermayer [-] , J. Pertlík [-] , J. Rosol [-]

FK Ledce
L. Ulč [-] - A. Mravík [-] , L. Palek [-] , A. Pašek [-] , P. Toptej [-] , J. Mareš [-] (80. J. Kalous [-] ) , P. Fryč [-] , D. Štefánek [-] , O. Tupý [-] , J. Nový [-] , P. Novohradský [-]

ŽK: 21. L. Konárek - 75. J. Mareš .
Hráči zápasu: M. Rosol , Z. Zdvihal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - KOČÍ Viktor (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.