3:2
(2:2)
13. J. Tiesl
44. D. Kunt (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Ledcích padly tři červené karty


Branky


27. L. Palek , 40. P. Novohradský , 78. P. Novohradský - 13. J. Tiesl , 44. D. Kunt (p.)
0

Domácí Novohradský dvakrát střílel do černého a právě jeho druhá trefa byla také vítězná. V tu dobu už na hřišti nebyli vyloučení Kubíček a Mareš, dvě minuty před koncem musel do sprch i Sedlák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Akční konec poločasu

Velmi vlažně vstoupili do utkání hráči Ledců a od 13. minuty kvůli Jiřímu Tieslovi už prohrávali. Domácí se nemohli dostat do tempa a mohli být rádi, že je Slavoj nepotrestal znovu.

 

Další ránou pro Ledce bylo zranění Havránka, dá se navíc počítat, že rekonvalescence si vyžádá delší pauzu od fotbalu. Trenér Mach měl ale šťastnou ruku při střídání, když na hřiště vyslal Luboše Palka, který se mu už za dvě minuty odvděčil vyrovnávacím gólem.

 

Rezerva Žihle si utkání velmi zkomplikovala pět minut před pauzou, když druhou žlutou kartu viděl Kubíček. V téže minutě se navíc trefil Pavel Novohradský, a i přes neoslnivý výkon svého týmu dokázal skóre otočit v jeho prospěch.

 

Žihle se však nesložila a po Marešově pochybení v pokutovém území dostala příležitost pokutového kopu, který ve 44. minutě proměnil Daniel Kunt!

Novohradského druhá trefa

Po změně stran bylo na hřišti prakticky jen jedno mužstvo. Ledce si vytvářely šance jako na běžícím páse, ale ne a ne překonat V. Nováka v bráně hostů.

 

Čtvrt hodiny před koncem utkání bylo srovnáno i co se týče počtu hráčů na hřišti, když se podruhé zažlutilo před Marešovými zraky. Tři minuty nato však Pavel Novohradský zareagoval nejlépe, jak mohl, a vystřelil vítězství pro Ledce.

 

V závěru ještě uviděl rovnou červenou kartu hostující kapitán Sedlák, čímž prakticky ukončil nervózní zápas Ledců a Žihle.

 

Máte ze zápasu fotky? Víte o někom, kdo fotí nebo by fotit mohl? Dejte nám vědět na jan.laluch@fotbalunas.cz, ať jsou články ještě atraktivnější!



Ohlasy k zápasu


FK Ledce
Vedoucí Marek Matějka: „Rozpačitý začátek, nedostávali jsme se do hry a hosté nás potrestali. Nemohli jsme se pomalu celý poločas vzpamatovat. Po zranění Havránka šel do hry Palek, který srovnal a gólem nás nakopl. Ve druhém poločase jsme měli o hráče víc v poli, vytvořili jsme si spoustu šancí, ale nedařilo se nám je proměnit. Neměli jsme útočníka a středního záložníka, i to se podepsalo na našem výkonu. Záložník Pavel Novohradský dal dva góly, většinou neskóruje.“




Sestavy


FK Ledce
L. Ulč [-] - P. Toptej [-] , D. Baetrau [-] (72. J. Kalous [-] ) , J. Mareš [-] , P. Fryč [-] , T. Havránek [-] (25. L. Palek [-] ) , D. Štefánek [-] , O. Tupý [-] , J. Nový [-] , P. Novohradský [-] , V. Kabát [-]

TJ Slavoj Žihle B
V. Novák [-] - J. Tiesl [-] (85. D. Jelínek [-] ) , D. Kunt [-] , F. Hořejší [-] , J. Hána [-] , V. Fink [-] , J. Kubíček [-] , J. Huček [-] , J. Skalník [-] , J. Sedlák [-] , L. Meiner [-]

ŽK: 14. O. Tupý , 44. J. Mareš , 71. L. Palek - 15. D. Jelínek , 20. J. Kubíček , 62. J. Skalník . ČK: 75. J. Mareš - 40. J. Kubíček , 88. J. Sedlák .
Hráči zápasu: P. Novohradský .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: KLIK Karel - MAREŠ Jiří (N), TRYLČ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.