0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Bělá schytala bůra od Nečtin


Branky


0

Hosté otevřeli skóre už ve třetí minutě, hlavní brankový přísun si ale nechali až na druhé dějství. Dvakrát se prosadil střídající Kučera.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sokol vkročil do utkání velmi špatně, když už ve třetí minutě zaspal a Vojtěch Šedivec otevřel skóre. Nemastný neslaný výkon Bělé pak okořenil Filip Socha, který ve 25. minutě přidal druhý gól.

 

Ve druhém dějství mohli domácí z ojedinělé šance snížit, jenže to by nesměl jejich útočník na malém vápně totálně zklamat. A tak přišel trest v podobě třetí branky, tentokrát od střídajícího Martina Kučery.

 

Stejný hráč se prosadil ještě jednou, a to v 84. minutě. Chvíli po něm dokonal bůra Jaroslav März, a Nečtiny tak mohou slavit pohodlnou výhru.

 

Máte ze zápasu fotky? Víte o někom, kdo fotí nebo by fotit mohl? Dejte nám vědět na jan.laluch@fotbalunas.cz, ať jsou články ještě atraktivnější!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Bělá
Lukáš Pešička: „Utkání se nám moc nepovedlo. Nescházíme se, o to je to těžší. V prvním poločase jsme dvakrát zaspali a dostali dva hloupé góly, od nás bída. Po změně stran to vypadalo, že bychom mohli dát kontaktní gól, ale náš útočník z malého vápna vůbec netrefil. Místo gólu na 1:2 jsme dostali třetí gól a bylo po zápase.“




Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá
M. Kraus [-] - D. Koudela [-] , T. Bušek [-] - D. Popp [-] (70. D. Domabyl [-] ) - L. Matoušík [-] , J. Volf [-] - L. Pešička [-] , L. Kolář [-] (30. P. Kaprál [-] ) , M. Dobrý [-] (46. T. Soukup [-] ) , L. Pešička [-] , M. Nigrini [-]

TJ Nečtiny
S. Arnet [-] - L. Brada [-] , V. Polívka [-] , J. März [-] , F. Socha [-] (62. M. Kučera [-] ) , M. Alexi [-] , V. Šedivec [-] , L. Lejsek [-] , K. Junas [-] (72. Z. Bittermann [-] ) , O. Plic [-] , M. Hlous [-]

ŽK: 88. M. Nigrini - 54. L. Brada , 54. M. Hlous .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: SOPR Dušan - TYR Marek (N), PASCH Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.