Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 15:30

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodníci pod taktovkou třígólového Hrdličky rozstříleli Slovan Plzeň B


Branky


0

Vodní stavby sice prohrávaly proti Slovanu po brance kanonýra Bulanta, ale následně gólová stavidla otevřeli právě vodníci, kteří si domů odvezli všechny body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vodní stavby musely dotahovat

Hosté vstoupili do zápasu aktivně a brzy si vypracovali tři zajímavé příležitosti. Své šance ale neproměnili a naopak, jak to tak bývá, udeřilo na druhé straně. Po centru ze strany se ve vápně prosadil útočník David Bulant. Vodníci ovšem byli nadále aktivní a ke konci poločasu se dočkali otočení skóre. Nejprve se po standardní situaci prosadil David Brunner. Stejný hráč navíc ještě před odchodem do kabin poslal balon do branky přesnou hlavičkou a veseleji bylo rázem na hostující straně. 

Hrdlička táhl svůj tým k vítězství

Po změně stran uběhlo jen pět minut a Vodní stavby se radovaly znovu. Tentokrát utekl útočník Petr Hrdlička, jenž svůj únik zvládl na jedničku a poslal vodníky do pohodlnějšího náskoku. Hosté celkově od té doby drželi pevně otěže utkání ve svých rukou. Nic nenasvědčovalo tomu, že by se mělo na výsledku zápasu měnit. Slovan pouze s přibývajícím časem začal více otevírat svojí obranu, aby se ještě pokusil zvrátit stav zápasu. Hostující tým ale právě čekal na tento okamžik a přidal ještě dva zářezy. Obě branky vstřelil agilní Petr Hrdlička, jenž pokaždé zakončil své sólo přesnou střelou. Všechny body proto putují k vodníkům. 



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
Marek Feiferlík: U nás panuje velké zklamání. Rozhodně jsme nečekali, že toto utkání bude tak jednoznačné. Bohužel hosté byli ve všem lepší a na hřišti nás přehrávali. U nás těžce hledám někoho, kdo by předvedl nějaký lepší výkon.

TJ Vodní stavby Plzeň
Stanislav Větrovský: Odehráli jsme dobré utkání, v němž jsme měli navrch. Zpočátku jsme akorát neproměňovali naše šance. Dobré utkání odehráli oba střelci, záložník David Brunner a útočník Petr Hrdlička.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
M. Feiferlík [-] - A. Hanzlíček [-] , F. Novický [-] , J. Hrdlička [-] , T. Reischig [-] , D. Bulant [-] , M. Cigler [-] , L. Stupka [-] , A. Radvanovský [-] , M. Feiferlík [-] , J. Ivanišyn [-]

TJ Vodní stavby Plzeň
M. Dvorský [-] - T. Sýkora [-] , M. Novák [-] , J. Větrovský [-] , T. Hric [-] - T. Bláha [-] , M. Peroutka [-] , M. Lochman [-] , J. Hubač [-] - P. Hrdlička [-] , M. Pavlíček [-] -

ŽK: 11. M. Feiferlík , 44. L. Stupka , 74. D. Bulant - 52. J. Hubač , 82. M. Novák .
Hráči zápasu: D. Brunner , P. Hrdlička .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MIČAN Jan - VOLF Petr (N), KONKOL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.