5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov se s béčkem Starého Plzence nepáral, domácím stačili k úspěchu dva střelci


Branky


27. T. Knapp , 35. A. Zikmund , 47. T. Knapp , 52. T. Knapp , 66. A. Zikmund
0

Fotbalisté Smíchova přehráli na závěr podzimu předposlední rezervu Starého Plzence přesvědčivě 5:0 a do jarní části soutěže tak vstoupí jako druhý celek tabulky. Domácí si vystačili pouze se dvěma střelci. Nejlepší kanonýr soutěže Tomáš Knapp zaznamenal hattrick a zbylé dvě trefy zařídil Alexandr Zikmund.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté drželi nerozhodný stav 27 minut

Smíchovští fotbalisté se již těšili na pozápasovou dokopnou, ale nejprve museli splnit roli favorita proti předposlednímu týmu tabulky. Od začátku byla herní převaha jasně na jejich straně. Hosté ale odolávali až do 27. minuty, kdy se konečně trefil Tomáš Knapp. Na svého spoluhráče navíc ve 35. minutě navázal Alexandr Zikmund. Domácí měli i další příležitosti a poločasové skóre 2:0 tak bylo pro Starý Plzenec ještě docela milosrdné.

Knapp se Zikmundem dotáhli Smíchov k vysoké výhře

Ve druhém poločase se na obrazu hry nic nezměnilo. Domácí soupeře jasně přehrávali a o osudu utkání definitivně rozhodli za sedm minut. Tomáš Knapp totiž dvěma zásahy dovršil hattrick a Smíchov vedl v 52. minutě 4:0. Domácí si pak i nadále vytvářeli řadu situací, které volaly po gólech. Proměnit už však dokázali pouze jedinou, když v 66. minutě zamířil podruhé v zápase do černého Alexandr Zikmund. Smíchovští fotbalisté mohli zvítězit klidně i vyšším rozdílem, než bylo konečné skóre 5:0. To by však museli lépe zakončovat své příležitosti.

 

Po utkání si již mohli domácí užít zmíněnou dokopnou. V tabulce jim patří druhá příčka se ztrátou jediného bodu na vedoucí Slovan. Tomáš Knapp navíc s 19 zásahy suverénně vede tabulku střelců soutěže. Béčko Starého Plzence naopak na jaře čeká boj o záchranu.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
David Rada (asistent trenéra): „Zápas byl zcela jednoznačný. Herně jsme byli jasně lepší. Soupeř si za celý zápas nevytvořil jedinou příležitost, a pokud bychom zvýšili efektivitu v koncovce, tak by to skončilo daleko více než 5:0… S podzimem celkem spokojeni jsme. Jednoznačným cílem před sezónou bylo pokusit se o postup a ve hře po polovině soutěže stále jsme. Na druhou stranu tam byly některé zápasy, které se nám úplně nevydařily.“




Sestavy


SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - T. Knapp [-] , K. Fajfrlík [-] , L. Rout [-] (46. M. Sládek [-] ) , P. Sedláček [-] , A. Bušek [-] , A. Zikmund [-] , J. Ostrolucký [-] , R. Tyll [-] , B. Mičan [-] , P. Ouda [-] (62. J. Řehák [-] )

SK Starý Plzenec B
J. Csengö [-] - L. Vokurka [-] , L. Pištěj [-] , P. Šilhánek [-] (57. S. Rehák [-] ) , P. Šesták [-] , M. Šulc [-] , P. Batěk [-] , M. Směšný [-] , D. Diviš [-] , F. Hyťha [-] , M. Pícka [-]

Hráči zápasu: T. Knapp , A. Zikmund , R. Tyll .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Levý Vítek - HRANÁČ Marek (N), JÍRA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.