4:5
(3:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Parádní přestřelku Slovanu s Rapidem B zvládli o gól lépe hosté!


Branky


10. J. Reischig , 18. D. Polívka (vl.) , 45. D. Šenigl , 78. P. Bouřil - 16. V. Žák , 24. V. Žák , 43. O. Faist , 53. J. Holík , 80. J. Hlaváč (p.)
0

Šlágrem 11. kola městského přeboru byl souboj druhého Slovanu s třetí rezervou Rapidu. Přítomní diváci viděli krásný fotbal, jemuž nechybělo ani koření v podobě gólů. Těch padlo hned devět a vítězství 5:4 i posun na druhé místo tabulky slavili hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase se odcházelo do šaten za nerozhodného stavu

Utkání třetího s druhým slibovalo divácky atraktivní podívanou a to se od začátku jen potvrdilo. Domácí začali zápas lépe a v úvodních dvaceti minutách šli dvakrát do vedení. Na trefu Josefa Reischiga odpověděl Vladimír Žák, ale v 18. minutě vrátil Slovanu vedení nešťastným vlastencem David Polívka. Hosté se však nenechali vykolejit a o šest minut později srovnával na 2:2 opět Vladimír Žák. Přestřelka pak pokračovala v závěru první půle. Ve 43. minutě šel zásluhou Ondřeje Faista poprvé dovedení Rapid, ještě před odpískáním konce poločasu však stačil vyrovnat na 3:3 David Šenigl.

Hosté rozhodli deset minut před koncem z penalty

Kvalitní fotbal se hrál i po přestávce. Hned v 53. minutě zamířil přesně Jan Holík a hosté podruhé vedli. Slovan usiloval o vyrovnání, ale dvacet minut před koncem přišel o lehce zraněného střelce Reischiga, který musel střídat. Přesto se v 78. minutě domácí dočkali, po zásahu Petra Bouřila to bylo 4:4. Než však hráči Slovanu naplno vstřebali pocity z vyrovnání, přišla chyba v obraně, kterou Nosek uhasil jen za cenu faulu, po němž následoval pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Jiří Hlaváč, který nezaváhal. Ve zbytku utkání už domácí tým vyrovnat nestačil a i přes dobrý výkon se tak musel smířit s poklesem na třetí místo. Na stříbrnou pozici se posunula právě rezerva Rapidu. Ta ztrácí jen dva body na vedoucí Druztovou.



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft (vedoucí mužstva): „Prohráli jsme gólem chvíli před koncem z penalty. Padlo devět gólů, hráli jsme určitě lépe než před týdnem na Unionu. Udělali jsme bohužel chybu, ze které vyplynul faul a penalta. Ale zápas to byl hezký.“




Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
P. Žáček [-] - J. Reischig [-] (70. M. Vričan [-] ) , M. Sartorius [-] , P. Bouřil [-] , M. Ráb [-] (63. V. Rak [-] ) , L. Mareška [-] (46. M. Koranda [-] ) , D. Šenigl [-] , M. Cigler [-] , J. Nosek [-] , M. Makkai [-] , M. Janoušek [-]

SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - P. Kovářík [-] , V. Žák [-] (80. D. Krákora [-] ) , J. Holík [-] , M. Sahaj [-] (72. M. Boháč [-] ) , D. Polívka [-] , P. Filipčík [-] , J. Hlaváč [-] , V. Kosmata [-] , M. Peroutka [-] , O. Faist [-]

ŽK: 29. D. Šenigl , 80. J. Nosek - 20. O. Faist , 36. V. Žák , 70. M. Peroutka .
Hráči zápasu: J. Reischig - V. Žák .
Počet diváků: 23. Rozhodčí: Duspiva Václav - ŽÁK Adam, ADAMČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.