2:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druztová ve druhém poločase otočila utkání na Košutce a vede městský přebor!


Branky


10. S. Vokáč , 32. T. Svítil - 21. J. Šlauf , 67. M. Beránek , 76. J. Zeman , 81. M. Hakr
0

Fotbalisté Druztové využili zaváhání Slovanu Plzeň a po výhře 4:2 na půdě Košutky B se posunuli do čela tabulky! Nováček soutěže přitom po poločase prohrával 1:2, ovšem po přestávce hru ovládl a skóre otočil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Košutka v prvním dějství soupeře předčila

Košutka před týdnem zaskočila Smíchov a získané sebevědomí si přenesla i do začátku zápasu proti dalšímu silnému soupeři, Druztové. Domácí šli tedy rychle do vedení, už v 10. minutě se o to zasloužil Stanislav Vokáč. Druztové v první půli scházel pohyb a navíc její obrana často chybovala. Přesto se hosté dočkali vyrovnání, které jim vystřelil Jan Šlauf. Hráči rezervy Košutky ale nadšeně bojovali i nadále a ve 32. minutě jim vrátil pozici vedoucího mužstva Tomáš Svítil. Vedení domácích 2:1 bylo v té chvíli zasloužené.

Druztová po přestávce ožila a otočila skóre

Hosté nemohli být spokojeni s tím, co v prvním dějství předvedli a o přestávce tak hned dvakrát vystřídali. A čerství hráči rozhodně vnesli do hry oživení. Druztová zlepšila pohyb i kombinaci a najednou byla lepším týmem. Hosté navíc nutili aktivním napádáním soupeře k chybám. Košutka odolávala do 67. minuty, kdy srovnal Martin Beránek. V 76. minutě pak dokonal obrat střídající Jiří Zeman a devět minut před koncem domácí definitivně dorazil gólem na 2:4 Michal Hakr. Důležitou úlohu v hostujícím obratu hrál také Václav Němeček. Ten přišel na trávník na druhou půli a stihl svým spoluhráčům dvakrát asistovat.

 

Fotbalisté Druztové do utkání nastoupili s vědomím, že výhra je posune do čela tabulky. To je možná v prvním dějství trochu svazovalo, ale nakonec úlohu favorita splnili.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Druztová
František Rusňák (trenér): „První poločas byl z naší strany hodně špatný. Tam jsme vyhořeli v obranné i útočné fázi. Řekl bych, že po přestávce nám pomohlo i střídání. Dva hráči tam šli hned o pauze, třetí pak po hodině hry a hodně to oživili pohybem. Nakonec se nám podařilo zvrátit výsledek na naši stranu. Povětrnostní podmínky to nějak neovlivnily, to bylo pro obě strany stejné. To, že jsme první, je hezké. Kluci si to určitě užijí a myslím, že si to za dosavadní průběh podzimní části i zaslouží.“



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
F. Šatra [-] - J. Stanka [-] (59. M. Rybička [-] ) , T. Svítil [-] , M. Pitule [-] , A. Šula [-] (70. J. Prokeš [-] ) , J. Bureš [-] (22. Z. Hladík [-] ) , J. Brejcha [-] (83. P. Vodička [-] ) , V. Sirotek [-] , M. Langmajer [-] , S. Vokáč [-] , R. Holý [-] (27. P. Kerndl [-] )

TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - T. Roubal [-] (46. V. Němeček [-] ) , M. Hakr [-] , P. Fischer [-] , P. Jirka [-] (59. J. Zeman [-] ) , D. Roubal [-] (46. L. Denk [-] ) , J. Šlauf [-] , T. Linda [-] (79. O. Kosa [-] ) , M. Beránek [-] , J. Folk [-] , P. Ježek [-]

ŽK: 50. A. Šula , 63. T. Svítil - 42. J. Šlauf , 82. P. Fischer .
Hráči zápasu: V. Němeček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Žák Adam - TROJAN Miloš (N), NAVARA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.