3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid přehrál v souboji Béček Černice a je už třetí!


Branky


0

Plzeňský Rapid potvrdil v souboji rezervních týmů proti Černicím roli favorita a po výhře 3:1 se v tabulce městského přeboru posunul na třetí místo. Domácí vedli na začátku druhé půle po vlastním gólu soupeře už 2:0. Hosté sice ještě snížili, ale v závěru inkasovali z rychlého kontru potřetí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se trefil jen Žák

Hosté začali zápas na půdě silného Rapidu odvážně a častěji drželi míč na svých kopačkách. Domácí tak více spoléhali na rychlé kontry a ve 20. minutě jim jeden z nich vyšel. Chladnokrevně ho zakončil Vladimír Žák. Hosté se i nadále snažili hrát aktivně, své šance však neproměňovali a navíc museli čelit dalším brejkům soupeře. Do přestávky se už však skóre znovu nepohnulo.

Hosté si dali vlastňáka, pak zápas zdramatizovali

V závěru první půle utrpěl zranění gólman Černic Tománek a do brány musel Jaroslav Švenda, který byl přitom připraven do hry jako hráč z pole. Druhý poločas navíc začali hosté nejhůře, jak mohli. Míč si totiž do vlastní brány srazil šestnáctiletý mladíček Tomáš Václavík – za autora gólu je ale v zápise označen opět Vladimír Žák. Domácí poté už více kontrolovali míč, ovšem 66. minutě se z rychlého protiútoku prosadil Ondřej Marušinec a najednou bylo zase zaděláno na drama. Vyrovnání měli na kopačkách především Šádek a Chvojka, oba hostující fotbalisté však neproměnili po dvou vyložených šancích. V závěru utkání tak definitivně šance Černic na zvrat utnul Tomáš Janoch zásahem na 3:1.

 

Rezerva Rapidu se díky výhře posunula v tabulce na třetí pozici před Smíchov a drží krok s nejlepšími. Černice zůstávají součástí vyrovnané druhé poloviny tabulky, kde jsou všechny týmy ohroženy sestupem.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (vedoucí mužstva): „V prvním poločase jsme byli lepší. Tlačili jsme je, ale oni nám dali gól z rychlého brejku. I poté jsme hráli my, oni občas utekli a po jednom z protiútoků se nám v závěru poločasu zranil gólman. Do brány tak musel hráč z pole. Hned po přestávce jsme si dali vlastní gól. Oni pak i vyrovnali obraz hry, ale nám se podařilo z brejku snížit. Pak jsme bohužel neproměnili asi tři tutovky a navíc se nám v závěru zápasu zranil hráč, přes jehož stranu soupeř definitivně rozhodl.“



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - K. Veber [-] (80. D. Krákora [-] ) , T. Janoch [-] , V. Žák [-] , J. Holík [-] , R. Pour [-] , P. Kovářík [-] , P. Filipčík [-] , J. Hlaváč [-] , J. Šindelář [-] , M. Peroutka [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] (46. J. Švenda [-] ) - D. Šádek [-] , M. Chvojka [-] , K. Kuncl [-] , J. Běhounek [-] , P. Mlnařík [-] , T. Engl [-] (51. L. Táborský [-] ) , T. Václavík [-] (51. M. Engl [-] ) , M. Müller [-] , O. Marušinec [-] , R. Nádraský [-]

ŽK: 76. L. Táborský .
Hráči zápasu: V. Žák .
Počet diváků: 27. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - HOLÍK Tomáš (N), DAVÍDEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.