1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Slovan se proti Liticím střelecky neprosadil, spokojit se musel s výhrou na penalty


Branky


0

Fotbalisté plzeňského Slovanu nedokázali v 9. kole plzeňského městského přeboru proti Liticím skórovat a soupeře z druhé poloviny tabulky tak udolali až na penalty. Lídr tabulky měl po celý zápas územní převahu, kterou však nebyl schopen zužitkovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se nedařilo v koncovce

Fotbalisté Slovanu nastoupili do utkání se svým nejlepším střelcem Josefem Reischigem jen na lavičce. Autora osmi tref v tomto ročníku soutěže totiž v minulých týdnech trápily zdravotní problémy.

 

Domácí měli od začátku utkání velkou územní převahu. Litice sázely jen na ojedinělé brejky a většinu času se hrálo na jejich obranné polovině. Hráči Slovanu se přes úpornou defenzivu soupeře neprosazovali snadno, přesto si nějaké příležitosti dokázali vytvořit. Litice však v případě potřeby podržel brankář Jakub Tihlařík, a když už byl překonán, dokázali za něho zaskočit před brankovou čarou jeho spoluhráči. Do přestávky se tak na bezgólovém stavu nic nezměnilo.

Slovan se neprosadil ani po přestávce, utkání dospělo až do rozstřelu

Také po změně stran zápas pokračoval v podobném duchu. Hosté urputně bránili, ale směrem dopředu toho nedokázali mnoho vyprodukovat. Jejich ofenzivní hráči totiž nedokázali vpředu podržet balón. Smíchovští ze své převahy opět vytěžili několik šancí a pološancí, ovšem střely domácích hráčů končily většinou nad bránou, případně na těle gólmana Tihlaříka. A když si domácí vytvořili ve vápně nadějný závar, tak se v jejich řadách nenašel nikdo, kdo by dokázal balón za brankovou čáru prokopat. Hráči Litic tak po normální hrací době ubojovali remízu, se kterou mohli být, vzhledem k průběhu utkání, maximálně spokojeni.

V penaltovém rozstřelu hostující střelci selhali

Penaltová loterie už byla jasnou záležitostí Slovanu. Zatímco tři domácí střelci se nemýlili, tak ze tří hostujících exekutorů neuspěl jediný. Hrdinou se tak nakonec stal brankář Pavel Žáček, jenž skvěle zvládl souboj nervů s litickými protihráči.

 

Slovan i přes výhru až na penalty mírně navýšil svůj náskok na čele tabulky. Druhá Druztová totiž také na penalty podlehla Dýšině a Smíchom doma překvapivě padl s Košutkou B.



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft (vedoucí mužstva): „Nedokážeme využít šance, které máme. Po prvním poločase jsme mohli vést i 4:0, ale nechali jsme to dojít až do penaltového rozstřelu. Potřebujeme deset šancí na jeden gól a hráli jsme hrozně. Byl to zatím náš nejhorší výkon, jaký jsme letos předvedli. Oni nehráli dopředu vůbec nic, ale nakonec si odvezli ten bod, se kterým byli spokojeni. Určitě scházel i Josef Reischig, což je hráč, který tam mohl v takovém zápase ten míč dotlačit. Naštěstí nám nahrálo to, že Smíchov prohrál a Druztová padla na penalty. Ale mohli jsme jim ještě více odskočit.“

TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (vedoucí mužstva): „Vybojovali jsme bod, který je pro nás dost důležitý. Celý zápas jsme byli horším mužstvem. Domácí měli asi pět vyložených šancí, které díky bohu pro nás neproměnili. My měli asi dvě gólovky. Slovan měl podstatně víc ze hry, byli více na míči. My jsme balóny hodně ztráceli a pak běhali bez míče. Na penalty jsme si věřili, mysleli jsme, že bychom mohli získat ten bod navíc. Bohužel naši střelci selhali na plné čáře a neproměnili ani jednu. Bod bychom před zápasem brali všemi deseti, ale ten druhý by nám samozřejmě hodně pomohl. Musíme se asi věnovat trénování zahrávání penalt, protože ty nám evidentně nejdou.“



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
P. Žáček [-] - V. Rak [-] , M. Sartorius [-] , M. Janoušek [-] , M. Vričan [-] , J. Nosek [-] , M. Ráb [-] , P. Bouřil [-] , M. Makkai [-] , L. Mareška [-] , M. Cigler [-]

TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - P. Jareš [-] , V. Švábek [-] , L. Fořt [-] , J. Kanta [-] , M. Forman [-] , J. Krejcar [-] , L. Kindl [-] , P. Vacek [-] , J. Tykvart [-] , J. Krejčí [-]

ŽK: 11. L. Mareška , 39. M. Vričan , 43. M. Sartorius , 80. P. Bouřil - 11. J. Tihlařík , 15. V. Švábek , 80. J. Tykvart . ČK: 81. M. Sartorius .
Hráči zápasu: P. Žáček - J. Krejčí , J. Tihlařík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: OPALECKÝ Jiří - VOLF Petr (N), BLOVSKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.