1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyřgólový koncert kanonýra Tomáše Knappa nasměroval Smíchov k vítězství v Dýšině


Branky


13. J. Soroka - 24. T. Knapp , 31. T. Knapp , 51. T. Knapp , 74. T. Knapp
0

Fotbalisté Smíchova zvítězili na hřišti předposlední Dýšiny 4:1 a nadále tak těsně pronásledují vedoucí duo Slovan – Druztová. Domácí sice skórovali jako první, ale pak už začal úřadovat smíchovský kanonýr Tomáš Knapp, který byl autorem všech čtyř gólů svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól Soroky odpověděl hostující střelec Knapp

Domácí vstoupili do utkání proti třetímu Smíchovu dobře. Už ve 13. minutě chyboval hostující obránce Fajfrlík, který špatným odkopem daroval šanci Jakubovi Sorokovi a ten poslal Dýšinu do vedení. Hosté odpověděli náporem, který sebou přinesl i šance. Ve formě navíc utkání zastihlo Tomáše Knappa. Hostující kanonýr byl hodně vidět a jeho výkon se brzy promítl i do střelecké listiny. Ve 24. minutě tak vyrovnal a po půlhodině hry po jeho dalším zásahu už Smíchovští vedli. Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:2 z pohledu Dýšiny.

Na Knappův koncert domácí nenašli odpověď

Domácí v poločasové přestávce jistě spřádali plány, jak skóre duelu alespoň vyrovnat. Jejich odhodlání však dostalo velkou ránu už v 51. minutě, kdy svůj hattrick završil Tomáš Knapp. Dýšina se sice snažila, ale v poslední třetině hřiště příliš nebezpečná nebyla. To hosté si vytvářeli i další příležitosti a několikrát nechali vyniknout domácího brankáře Fialu. Ani on však Tomášovi Knappovi nezabránil v 74. minutě v tom, aby skóroval počtvrté v zápase a zvýšil na konečných 4:1. Knapp si tak spravil chuť po dvou zápasech, v nichž vyšel střelecky naprázdno a s 12 zásahy se osamostatnil na čele tabulky střelců soutěže.

 

Dýšina klesla po porážce na předposlední místo, horší už je zatím jen Chrást. Smíchov zůstává třetí s dvoubodovou ztrátou na vedoucí Slovan.



Ohlasy k zápasu



SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek (trenér): „V prvním poločase jsme dostali po velké chybě gól. Jinak jsme ale hráli dobře, měli šance a ještě do poločasu otočili skóre dvěma góly Tomáše Knappa. Po našem třetím gólu už soupeř neměl síly na to, aby zápas více zdramatizoval. My si naopak vytvořili několik dalších příležitostí, ještě jim docela dobře zachytal brankář a Tomáš Knapp vše stvrdil čtvrtým gólem. Bylo to docela pěkné utkání, v němž jsme měli ze hry trochu víc než soupeř a to jsme potvrdili i góly. Mám radost, že se zase rozstřílel Tomáš Knapp, který ve dvou předešlých zápasech vyšel naprázdno.“



Sestavy


FK Dýšina
J. Fiala [-] - J. Mužík [-] (81. P. Kučera [-] ) , P. Kolář [-] , J. Soroka [-] - V. Totzauer [-] , J. Špánek [-] (56. J. Šesták [-] ) - J. Pěč [-] (68. F. Vetešník [-] ) , V. Šedivec [-] , K. Soukup [-] , V. Nový [-] , J. Šesták [-] (85. L. Hrdina [-] )

SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - T. Knapp [-] , L. Rout [-] , M. Sedláček [-] (46. M. Sládek [-] ) , J. Gruncl [-] (70. D. Tobrman [-] ) , A. Bušek [-] , A. Zikmund [-] , J. Ostrolucký [-] , B. Mičan [-] (65. M. Kuráž [-] ) , R. Tyll [-] , K. Fajfrlík [-]

ŽK: 30. J. Mužík , 43. V. Šedivec - 40. L. Rout , 56. B. Mičan , 83. M. Kuráž .
Hráči zápasu: T. Knapp .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Švantner František - SCHINGLER Milan, MIČAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.