1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Druztové nadále válí, naopak Hradiště prohrálo popáté v řadě


Branky


76. O. Pytlík - 30. P. Ježek , 49. M. Hakr , 58. T. Roubal
0

Fotbalisté Hradiště nezlomili nelichotivou sérii porážek ani proti Druztové. Druhý tým tabulky potvrdil na zdejším malém hřišti roli favorita a zvítězil 3:1. Hosté si postupně vypracovali třígólový náskok, Hradiště čtvrthodinu před koncem jen korigovalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se prosadil jen hostující Ježek

Trenéři Hradiště dávali sestavu na utkání s Druztovou dohromady velmi složitě. Kvůli řadě absencí museli povolat na lavičku i dvojici hráčů ze staré gardy.

 

Domácí se přesto silného soupeře, kterého znali ještě ze III. třídy, nezalekli a hráli velmi bojovně. Druztová si sice po opatrnějším začátku vytvořila mírnou územní převahu, ale vyložené šance na obou stranách scházely. Z úvodních 25 minut tak stojí za zmínku snad jen trestný kop domácího Červeného, který skončil těsně mimo, ale nutno dodat, že brankář Purkar měl situaci pod kontrolou. Ve 30. minutě se ujali vedení hosté. Po rohovém kopu se míč odrazil na hranici šestnáctky k Petrovi Ježkovi a ten se trefil k tyči Bejčkovy brány. Velkou šanci na vyrovnání měl o pár minut později Biháry, který ale neuspěl tváří v tvář Purkarovi. Druztová ještě do přestávky trefila tyč, kterou nastřelil Hakr, na druhé straně pak kontroval ranou z přímého kopu těsně mimo Vávra.

Druztová vedla už otři góly, Hradiště vytěžilo ze závěrečného tlaku jen snížení

Úvod druhého dějství vyšel mnohem lépe Druztové. Ve 49. minutě se míč po rohovém kopu opět odrazil na hranici pokutového území, odkud ho napálil do sítě tentokrát Michal Hakr. Po hodině hry pak Kočí ztratil při pokusu o kličku míč a z následného protiútoku hosté udeřili potřetí. Střelu Tomáše Roubala srazil do protipohybu brankáře Bejčka bránící Pytlík. Tornáda sympaticky bojovala i za nepříznivého stavu a usilovala alespoň o čestný úspěch. Ten přišel v 76. minutě, kdy si Kočího centr ze standardní situace našel Ondřej Pytlík a bylo to 1:3. Hned po rozehrávce navíc obral váhajícího obránce o míč Červený, ovšem Druztovou uchránil od další pohromy gólman Purkar. Ze závěrečného náporu už domácí kontaktní zásah nevytěžili.

 

Fotbalisté Hradiště potvrdili, že se jim letos na domácím hřišti výsledkově nedaří, byť neodehráli úplně špatný zápas. Nováček z Druztové pokračuje ve výborných výkonech a nadále prohání vedoucí Slovan.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (asistent trenéra): „I přes zlepšený výkon oproti předchozímu zápasu jsme na body nedosáhli. Je to velká škoda. Hrát takto v Plzenci, určitě bychom bez bodů neodjížděli. Ale to je kdyby a na to se nehraje. Dnes nás opět zradilo proměňování šancí, do kterých se dostáváme prakticky proti každému soupeři. To lze považovat za pozitivní, ale jejich proměňování je tragické. Stejně tak je naší slabinou bránění standartek. Z těch dostáváme spousty gólů a z našich trefujeme prvního bránícího hráče. To je nepřijatelné.“

TJ Sokol Druztová
František Rusňák (trenér): „Utkání jsme zvládli. Byl to vyrovnaný, řekl bych i kvalitní zápas. Soupeř měl kvalitu. My jsme byli do stavu 3:0 o něco lepší, ale poté, co snížili, tak nás hodně přitlačili a těch posledních patnáct minut už jsme jen odbránili. Hradiště je sympatický soupeř. Už jsme proti nim hráli v městské soutěži před dvěma lety, takže jsme je trochu znali. S dosavadním průběhem sezóny jsme spokojeni. Do přeboru jsme šli s cílem se zachránit a udržet tu soutěž déle než rok. Samozřejmě přijdou i slabší chvilky a teprve pak se ukáže, jaký ten tým je.“



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - M. Furár [-] , D. Červený [-] , K. Dendis [-] , M. Valeček [-] , O. Pytlík [-] , P. Kočí [-] , J. Bihary [-] , D. Vávra [-] (74. F. Šperl [-] ) , M. Drahoňovský [-] , J. Ženíšek [-]

TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - O. Kosa [-] (46. T. Roubal [-] ) , M. Hakr [-] , P. Fischer [-] , J. Zeman [-] (74. D. Roubal [-] ) , L. Denk [-] , J. Šlauf [-] (75. J. Hauptmann [-] ) , T. Linda [-] , M. Beránek [-] , J. Folk [-] , P. Ježek [-]

ŽK: 41. M. Drahoňovský .
Hráči zápasu: M. Hakr .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Buša Milan - VOLF Karel (N), NAVARA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.