V. Rak 80.
2:1p.
(0:1)
40. J. Pěč
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan udolal Dýšinu až na penalty, vedení v tabulce však udržel


Branky


80. V. Rak - 40. J. Pěč
0

Fotbalisté plzeňského Slovanu sice ztratili v domácím duelu s Dýšinou bod, když soupeře z druhé poloviny tabulky udolali až na penalty, první místo ale udrželi. Hosté na půdě favorita dokonce dlouho vedli, Slovan vyrovnal až deset minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lídr tabulky měl převahu, v závěru poločasu ale inkasoval

Fotbalisty Slovanu postihla poměrně záhy velká nepříjemnost. Jejich nejlepší střelec, Josef Reischig, si totiž obnovil svalové zranění a už ve 23. minutě musel střídat. A tento moment se možná podepsal na koncovce domácích. Ti totiž byli lepším týmem, měli převahu a v prvním dějství si vytvořili pět vyložených příležitostí, se kterými však nedokázali patřičně naložit. Jak se to dělá, jim ve 40. minutě ukázal teprve šestnáctiletý Jakub Pěč, který z povedeného protiútoku otevřel skóre duelu. Dýšina tedy po prvním poločase držela překvapivé vedení.

Slovan stačil jen vyrovnat, v 80. minutě se prosadil Rak

Také po změně stran pokračoval nápor Slovanu. Domácí bušili do obrany Dýšiny, která odolávala s vypětím všech sil. Když už se začínalo zdát, že vedoucí tým tabulky na neproměňování šancí fatálně doplatí, tak vyrovnání přeci jen přišlo. Zhruba deset minut před koncem tlak svého týmu zužitkoval střídající Václav Rak, jenž byl v té chvíli na hřišti jen osm minut. V 87. minutě ještě zatáhl za záchrannou brzdu domácí obránce Josef Nosek, který z pozice posledního zastavil brejk soupeře faulem, a podle pravidel musela následovat červená karta. Dýšina už však neměla dostatek času na to, aby početní převahu využila.

V penaltách byl přesnější Slovan

Za stavu 1:1 tak rozhodoval až penaltový rozstřel. A v něm si vedli o mnoho lépe domácí. Na jejich straně nedal jen jeden hráč, naopak hned tři fotbalisté Dýšiny nedokázali překonat brankáře Fejferlíka. Prémiový bod tak získal Slovan.



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft (vedoucí mužstva): „Doplatili jsme na neproměňování šancí. Z ojedinělého protiútoku dali gól a ke konci zápasu byl ještě vyloučen náš hráč, takže jsme nakonec se dvěma body spokojení. V prvním poločase jsme měli snad pět vyložených příležitostí, ale gól jsme nedali. Dýšina nehrála špatně, ale ty šance musíme využívat. Hned na začátku zápasu se nám bohužel zranil kanonýr Pepa Reischig, který musel střídat. Trpí na stehenní sval a stále se mu to vrací. Asi by to chtělo delší čas na doléčení, ale on říká, že je to dobré. Prostě chce hrát.“




Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - J. Reischig [-] (23. M. Sartorius [-] ) , M. Ráb [-] , P. Bouřil [-] , D. Šenigl [-] , M. Vričan [-] (72. V. Rak [-] ) , L. Mareška [-] , M. Makkai [-] , M. Cigler [-] (63. M. Koranda [-] ) , J. Nosek [-] , M. Janoušek [-]

FK Dýšina
J. Fiala [-] - P. Kolář [-] , J. Soroka [-] , J. Mužík [-] - J. Špánek [-] , V. Totzauer [-] - V. Nový [-] , J. Pěč [-] (56. J. Šesták [-] ) , J. Šesták [-] , V. Šedivec [-] , J. Chaloupka [-]

ŽK: 23. J. Špánek , 57. J. Chaloupka , 74. V. Nový . ČK: 87. J. Nosek .
Hráči zápasu: L. Mareška - J. Pěč .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MIČAN Jan - VOLF Petr (N), BEROUN Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.