1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola gól ze hry nepřinesl, po penaltách se radovala Druztová!


Branky


0

Šlágrem 6. kola plzeňského městského přeboru byl samozřejmě souboj druhého s prvním. Utkání mezi Druztovou a Slovanem Plzeň skončilo po devadesáti minutách bez gólů a tak musely rozhodovat až penalty. V nich už byli úspěšnější fotbalisté domácího Sokola, kteří tak brali bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druztová vsadila na obranu, Slovan se do šancí nedostával

Utkání dvou nejlepších týmů soutěže slibovalo divácky atraktivní podívanou. Co se týče gólů, tak si milovníci ofenzivního fotbalu na své nepřišli, ale zápas svou kvalitu měl. Domácí vsadili spíše na pozornou obranu a nechávali Slovan kombinovat. Hosté se však dostávali jen před po šestnáctku, do střeleckých pozic se už propracovávali opravdu složitě. Defenziva Druztové si totiž dávala velký pozor na útočníky soupeře a především na Josefa Reischiga, který letos skóroval už osmkrát a před týdnem sestřelil Smíchov z prvního místa tabulky hattrickem.

Domácí byli ke gólu nejblíže, nastřelili i tyč!

Po přestávce pokračoval podobný obraz hry. Domácí především bojovali, dobře bránili a sami hrozili ze standardních situací a rychlých brejků. Zhruba dvacet minut před koncem se Druztová dokonce málem dočkala vedoucího gólu, když Feiferlíka v bráně Slovanu zachránila tyč. Právě hostující gólman si v zápase připsal i několik velmi důležitých zákroků, kterými svůj tým podržel při rychlých kontrech soupeře. To Slovan sice měl míč častěji na kopačkách, ale proti obraně Druztové se nadále nedokázal výrazněji prosadit. Remíza po řádné hrací době znamenala, že plzeňský Slovan povede tabulku i po 6. kole.

V penaltách byla přesnější Druztová, hrdinou brankář Purkar

Utkání tak dospělo až do penaltového rozstřelu, v němž byli šťastnější domácí. Ti proměnili čtyři penalty z pěti, kdežto na straně Slovanu se mýlili hned dva exekutoři, které vychytal výtečný brankář Pavel Purkar. Hosté se i přes porážku udrželi v čele tabulky, Druztová se k nim ale přiblížila na rozdíl jediného bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Druztová
František Rusňák (trenér): „Myslím si, že to bylo kvalitní utkání s nasazením. Soupeř byl asi fotbalovější, z čehož vyplynul i větší počet žlutých karet na naší straně. Ale docela jsme se s tím popasovali a i my měli nějaké šance. Ve druhé půli jsme dokonce nastřelili i tyč, takže si myslím, že to od nás nebylo jen odbráněné. Ta remíza asi odpovídá, byť byl soupeř po fotbalové stránce vyspělejší. Byť to bylo 0:0, tak se diváci určitě nenudili. Celý tým bych rád pochválil za kolektivní výkon.“

SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft (vedoucí mužstva): „Odjížděli jsme zklamaní, přišli jsme o dva body. Nedařilo se nám hrát to, co minule proti Smíchovu. Oni vsadili na zataženou obranu. Jakmile jsme se dostali k míči, tak bránili v devíti lidech a my si s tím neporadili. Ani jsme si snad nevypracovali vyloženou šanci. Nemůžu říci, že bychom něco spálili, prostě jsme se do těch šancí ani nedostali. Penalty už byla loterie.



Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - P. Jirka [-] , M. Hakr [-] (34. T. Roubal [-] ) , P. Fischer [-] , J. Zeman [-] (72. F. Mašek [-] ) , L. Denk [-] , J. Šlauf [-] , T. Linda [-] , M. Beránek [-] , J. Folk [-] , P. Ježek [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - J. Reischig [-] , M. Ráb [-] (79. A. Radvanovský [-] ) , P. Bouřil [-] , D. Šenigl [-] , M. Vričan [-] , L. Mareška [-] , M. Makkai [-] , M. Cigler [-] , J. Nosek [-] (53. M. Sartorius [-] ) , M. Janoušek [-]

ŽK: 28. M. Beránek , 57. P. Ježek , 67. P. Fischer , 70. T. Linda - 85. J. Reischig , 90. M. Sartorius .
Hráči zápasu: P. Purkar - M. Feiferlík .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: MINAŘÍK Zdeněk - NAVARA Jaroslav (N), VOLF Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.